Αθλητισμός

Γενική είσοδος 15 ευρώ στον Εργοτέλη με ΠΑΟΚ

Την προσεχή Κυριακή 2 Νοεμβρίου ο Εργοτέλης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο για την 9η αγωνιστική της Super League και τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα τεθούν σε κυκλοφορία την προσεχή Πέμπτη.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές έχει οριστεί Γενική Είσοδος 15 ευρών, πλην της θύρας 1 όπου η τιμή ορίστηκε στα 20 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κρητικών:

«Εν όψει του αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Super League με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την Κυριακή 2/11/2014 στις 15:00, η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πληροφορεί τους φιλάθλους για τα κάτωθι:

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΥΡΕΣ

Τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία την Πέμπτη 30/10/14 και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ, εκτός από τη Θύρα 1 (20 ευρώ). Για τους φιλάθλους του Εργοτέλη διατίθενται εισιτήρια στις Θύρες 1, 2, 19, 20 και για εκείνους της φιλοξενούμενης ομάδας στη Θύρα 11.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Γραφεία ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικ. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810222246) καθημερινά 09.00-21.00.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

1. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά αυστηρά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2002 κι έπειτα), τα οποία θα συνοδεύονται υποχρεωτικά από ενήλικα.

2. ΔΕΝ θα ισχύσουν «κάρτες ελευθέρας εισόδου», εκτός από εκείνες των εκπροσώπων των ΜΜΕ. Όποιος θεωρεί ότι δικαιούται να εισέλθει στο γήπεδο δωρεάν, καλείται να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ έγκαιρα ώστε να εξεταστεί το αίτημά του και να του χορηγηθεί πρόσκληση.

3. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε μέλη Σωμάτων Ασφαλείας με απλή επίδειξη της υπηρεσιακής τους ταυτότητας, εφόσον δεν θα βρίσκονται αποδεδειγμένα σε υπηρεσία.

4. Θα εκδοθεί ελάχιστος αριθμός προσκλήσεων (μόνο όσες προβλέπονται από τις διάφορες χορηγικές και άλλες συμβάσεις μας).

5. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος χωρίς εισιτήριο σε κανένα άτομο, εκτός όσων βρίσκονται σε υπηρεσία ή εργασία.

6. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να συνεργαστούν με τους υπευθύνους ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στις εισόδους».

Σχόλια