default-image

Σκηνές... Βελιγραδίου στο γαλλικό πρωτάθλημα!

Ποδόσφαιρο
Σκηνές... Βελιγραδίου στο γαλλικό πρωτάθλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις λίγες ημέρες μετά τις εικόνες σοκ στο Βελιγράδι στη διάρκεια του αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία για τα προκριματικά του EURO 2016, ανάλογες σκηνές συνέβησαν και στο γαλλικό πρωτάθλημα!

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το φινάλε του ματς της Νις με την Μπαστιά για το Σαμπιονά και τη νίκη των φιλοξενούμενων μέσα στη Νίκαια ο αναπληρωματικός γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Ζαν Λουί Λεκά ανέμισε μια σημαία της Κορσικής μπροστά στην εξέδρα των φανατικών οπαδών της γηπεδούχου. Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των τελευταίων και σύντομα δεκάδες εξ αυτών εισέβαλαν με κάθε άλλο παρά ειρηνικές διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων με τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου οι οποίες κράτησαν αρκετά λεπτά τραυματίστηκαν σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας L’Equipe τουλάχιστον 10 άτομα με τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν να θυμίζουν έντονα όσα έγιναν την περασμένη  Τρίτη το βράδυ στο Βελιγράδι αν και ευτυχώς αυτή τη φορά σε πολύ λιγότερο έντονα επίπεδα και δίχως τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών στις ...μάχες σώμα με σώμα. Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News