Αθλητισμός

Στο προσκήνιο οι Παγκρήτιοι Aγώνες ιππασίας

Ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου στον Καρτερό ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται τους καλύτερους αναβάτες της Κρήτης στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα ιππασίας.

Η Ιππική Ακαδημία Κρήτης για πρώτη φορά στο Ηράκλειο διοργανώνει Παγκρήτιους Αγώνες, στους οποίους κατάφεραν να πάρουν άδεια συμμετοχής χθες δεκατέσσερις ιππείς.

Πιο συγκεκριμένα, θα αγωνιστούν οι Τερζάκη Πελαγία, Βαμβουκάκη Ειρήνη, Σφακιανάκη Χρυσάνθη, Ψαραδάκη Αικατερίνη, Κουλάκη Δήμητρα, Γάλλιος Ιωάννης, Βερδιάκη Έλλη-Αναστασία, Κλαδοβασιλάκη Μαρία, Αγγελιδάκη Μαρία, Βενέρη Νικολέτα, Καλαντζάκης Σταύρος, Μακρυγιαννάκης Γεώργιος, Κελαράκη Άρτεμης και Φραγκουλάκης Κωνσταντίνος.

Σήμερα οι νέοι μαθητές των σχολών αγωνίζονται για να αποκτήσουν την άδεια ικανότητας αθλητή που θα τους δώσει το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Ιππικής Δεξιοτεχνίας (Dressage). Αύριο Κυριακή, στις 11:30 π.μ. οι αθλητές με τα άλογά τους θα διεκδικήσουν χρυσά μετάλλια στο εντυπωσιακό αγώνισμα της υπερπήδησης εμποδίων. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλο τον κόσμο.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο όμιλος της "ΚΡΗΤΗ TV".

Σχόλια