default-image

Ευχάριστος... πονοκέφαλος για Γκατούζο

Αθλητισμός
Ευχάριστος... πονοκέφαλος για Γκατούζο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πιο… ευτυχισμένη εβδομάδα της θητείας του στον ΟΦΗ ζει αυτές τις μέρες ο Τζενάρο Γκατούζο. Όπως θα συνέβαινε με κάθε προπονητή, αν το… απουσιολόγιο της ομάδας του ήταν εντελώς κενό.

Για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος, ο Ιταλός προπονητής έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Το «στοίχημα» για τεχνική ηγεσία και παίκτες, είναι να αποδειχτούν στην… πράξη ωφελημένοι από τη διακοπή τριών εβδομάδων, παρουσιάζοντας καλή αγωνιστική εικόνα στη «Λεωφόρο».

 Η προετοιμασία κορυφώθηκε χθες και στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» επικρατεί πίστη και αποφασιστικότητα, ενώ μοναδική απουσία ήταν αυτή του Τζορτζ, που αναμενόταν το βράδυ στο Ηράκλειο και σήμερα θα ενσωματωθεί με την ομάδα. Επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά ο Λόρια, που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Γεωργίας, όπως και ο Απόνιο που ήταν στην Ισπανία, με σχετική άδεια από την ομάδα.

Άλλωστε, το ευχάριστο για τον ΟΦΗ δεν μόνο το γεγονός, ότι δεν υπάρχουν τραυματίες, καθώς είναι το πρώτο παιχνίδι που είναι διαθέσιμοι οι Απόνιο και Μερεμπασβίλι. Ο πρώτος επέλεξε τον αριθμό «32» για τη φανέλα του και ο δεύτερος το «20», ενώ λόγω της απουσίας του Ισπανού για μερικές μέρες, είναι λογικό ο Γεωργιανός μέσος να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Πάντως, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα με τα δελτία και οι δύο είχαν το χρόνο, να μπουν στο κλίμα της ομάδας και να αντιληφθούν την αγωνιστική φιλοσοφία του Γκατούζο.

Ο Ιταλός τεχνικός δούλεψε πολύ στην τακτική με τους παίκτες χθες, αφού έγινε και ανάλυση μέσω βίντεο, ενώ σήμερα και αύριο αναμένεται να κάνει την τελική… πρόβα. Φαίνεται πάντως, ότι θα εμπιστευτεί και πάλι σχηματισμό 3-5-2, θεωρώντας ότι στην παρούσα φάση λόγω και αντιπάλου ταιριάζει καλύτερα στην ομάδα. Πέρα από τη διάταξη, μένει να δούμε αν ανοίξει τα… χαρτιά του για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την αρχική 11αδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News