Αθλητισμός

Επέστρεψε στον Πανιώνιο ο Χρήστος Χριστοδούλου

Μια από τις μεγάλες μορφές του Πανιωνίου επέστρεψε στο σύλλογο της Ν. Σμύρνης. Ο λόγος για τον Χρήστο Χριστοδούλου που αναλαμβάνει χρέη γενικού διευθυντή. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Μανόλη Κουκουλά που έπαιζε στον Κολοσσό.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της KΑΕ Πανιώνιος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο, για τη δυναμική παρουσία στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πάτρας. Τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες, αλλά και στο παρκέ, με τους νεαρούς παίκτες ήταν συγκλονιστικά και κέρδισαν το χειροκρότημα όλων. Οι διοικούντες περιμένουν πως αυτός ο μοναδικός λαός θα είναι κοντά στην ομάδα και στη συνέχεια της σεζόν.

Ανακοινώνεται πως στο πόστο του γενικού διευθυντή, θα βρίσκεται ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο οποίος επιστρέφει στον Πανιώνιο 20 χρόνια μετά την αποχώρηση του ως παίκτη, από τη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα, η ΚΑΕ ενημερώνει ότι γίνονται ενέργειες για την άμεση στελέχωση του ρόστερ. Η πρώτη προσθήκη είναι αυτή του Μανώλη Κουκουλά (23 χρόνων, ύψους 2.08, σέντερ), ενώ σύντομα θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις».

Σχόλια