default-image

Κασάμι: «Μου έχουν δείξει εμπιστοσύνη στον Ολυμπιακό»

Ποδόσφαιρο
Κασάμι: «Μου έχουν δείξει εμπιστοσύνη στον Ολυμπιακό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ρόλο που έχει στον Ολυμπιακό, τη σχέση του με τον Μίτσελ, αλλά και τις έως τώρα εμπειρίες του αναφέρθηκε ο Παϊτίμ Κασάμι σε συνέντευξή του σε ελβετική ιστοσελίδα.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Κασάμι:

-Από που πηγάζει η αυτοπεποίθησή σου;

«Σέβομαι τις ικανότητές μου, αλλά και το επίπεδο του πρωταθλήματος. Ο ρόλος μου στην ομάδα και η εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ο προπονητής με έχουν βοηθήσει αρκετά. Έχω μεγάλη ευθύνη στον Ολυμπιακό και θα ήθελα να την έχω στην Εθνική ομάδα, παρόλο που είμαι νεαρός».

-Πώς εκφράζεται αυτή η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου στον Ολυμπιακό από τον Μίτσελ;

«Με υποστήριξε. Με κάνει να έχω την αυτοπεποίθηση που χρειάζομαι. Μου προσφέρει πολλή ελευθερία στον χώρο του κέντρου, άρα το παιχνίδι μου είναι καλύτερο, όπως και οι ασίστ μου».

-Έχεις πάει στο εξωτερικό και νωρίς, μάλιστα. Παρόλο που είσαι 22 ετών, έχεις παίξει σε Ιταλία και Αγγλία, ενώ τώρα είσαι στην Ελλάδα με συμβόλαιο. Αυτό σε έχει κάνει δυνατό;

«Αυτό είναι αλήθεια. Έχω συναντήσει μερικές μεγάλες ποδοσφαιρικές κουλτούρες και έμαθα πολλά αυτή την περίοδο. Αποκόμισα εμπειρίες, πήρα πληροφορίες, όσο το δυνατόν περισσότερες, που με έκαναν δυνατότερο ως χαρακτήρα. Η λέξη παραίτηση δεν είναι γνωστή σε εμένα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News