default-image

Χωρίς τους διεθνείς Καρέλη και Πράνιτς ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Χωρίς τους διεθνείς Καρέλη και Πράνιτς ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο απουσίες ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία του Παναθηναϊκού, στον οποίο καλούνται να δουλέψουν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος τις αδυναμίες τους και να παρουσιαστούν καλύτεροι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, από τη σημερινή προπόνηση έλειψαν ο Ντάνιελ Πράνιτς και ο Νίκος Καρέλης, αφού έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας και την Κροατίας, αντίστοιχα. Το ίδιο, όμως, θα συμβεί και αύριο με τον Μπερίσα, ο οποίος θα ενσωματωθεί στη Σουηδία.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, οι «πράσινοι» που αγωνίστηκαν στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Καλλιθέα χθες στο Κορωπί έκαναν αποθεραπεία.

Από την πλευρά τους, οι υπόλοιποι παίκτες ξεκίνησαν με ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και στο τέλος του προγράμματος, χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, με τα δυο να παίζουν τέσσερις εναντίον τεσσάρων και το τρίτο γκρουπ να κάνει τελειώματα.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, θα επιστρέψουν ξανά στο Κορωπί την Πέμπτη το απόγευμα (16:00). Την ίδια ώρα θα προπονηθούν και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο (11/10) θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο φιλικό με την Μπασάκσεχιρ στην Κωνσταντινούπολη και την Κυριακή θα έχουν πάλι ρεπό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News