default-image

Επέστρεψε δυνατή η Σερένα Γουίλιαμς

Σπορ
Επέστρεψε δυνατή η Σερένα Γουίλιαμς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την αδιαθεσία της στον αγώνα με την Αλιζέ Κορνέ στο Γουχάν και την αναγκαστική αποχώρηση της από το κορτ, η Σερένα Γουίλιαμς επέστρεψε στο τουρ δυνατή.

Η 33χρονη Αμερικανίδα ξεκίνησε νευρικά το ματς με τη Σίλβια Σολέρ Εσπινόσα για το China Open, όμως επικράτησε τελικά άνετα με 7-5, 6-2 και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

 Η 26χρονη Ισπανίδα, Νο.70 στον κόσμο, προηγήθηκε με 5-0 και 40-15 (!) στο πρώτο σετ, όμως η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο "ξύπνησε" και ακολούθησε μονόλογος ως το φινάλε! Έσωσε συνολικά τέσσερα σετ πόιντ της αντιπάλου της και παίρνοντας επτά γκέιμ στη σειρά έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της... Επόμενη αντίπαλός της είναι η Βουλγάρα Τσβετάνα Πιρόνκοβα, που άφησε εκτός τη Μαρία Κιριλένκο με 6-4, 6-1.

Συνεπής ήταν και η Άνα Ιβάνοβιτς (Νο.9 του ταμπλό), που απέκλεισε με 6-2, 6-1 την ανερχόμενη Μπελίντα Μπέντσιτς και θα παίξει στη συνέχεια με την επίσης Ελβετίδα Ρομίνα Οπράντι. Πέρασε, τέλος, και η Λούσιε Σαφάροβα (Νο.13) μετά τη νίκη της με 7-6(3), 6-4 επί της Καμίλα Τζόρτζι και θα συναντήσει τη Μόνα Μπαρτέλ, που λύγισε την Μπέθανι Μάτεκ Σαντς με 4-6, 6-1, 6-4.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News