Αθλητισμός

Αναβολή στην πρεμιέρα της Football League

 Η Football League ανακοίνωσε πως αναβλήθηκε οριστικά η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου.

Η αναβολή είναι επ' αόριστον και αναμένεται στο νέο Δ.Σ που είναι για την 1/10 να οριστεί νέα ημερομηνία κι ενώ στο μεσοδιάστημα θα υπάρξουν μπαράζ επαφών προκειμένου να βρεθεί μια λύση στα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ, με βασικό απ' όλα τη χορηγία του ΟΠΑΠ.

Σ' αυτό το πλαίσιο η Λίγκα θα επιδιώξει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία της χώρας (Σαμαρά, Τσίπρα, Ανδριανό), με τα αρμόδια κλιμάκια της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας, καθώς και κατ' ιδίαν με τους Μαρινάκη, Αλαφούζο και Μελισσανίδη!

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε όπως μετατεθεί η έναρξη του Πρωταθλήματος επ' αόριστο, λόγω ύπαρξης σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων.

Το Δ.Σ. εξέλεξε ομόφωνα επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Σ. Καλογιάννη, Π. Μονεμβασιώτη, Α. Κούγια, Χ. Μέγκλα και Γ. Στούπα . Τον κ. Καλογιάννη σε περίπτωση κωλύματος αναπληρώνει ο. κ. Κ. Παπαδόπουλος. Τον συντονισμό της παραπάνω επιτροπής θα ασκεί ο Νομικός Σύμβουλος κ. Α. Βουγίδης.

Η Επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά , τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Α. Τσίπρα και τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στον Ελληνικό Κοινοβούλιο ζητώντας τους να παρέμβουν για την επίλυση των ως άνω θεμάτων.

Επίσης για τον ίδιο λόγο η επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ι. Ανδριανό, την ΟΠΑΠ ΑΕ, την ΕΠΟ, τη SUPER LEAGUE ΚΑΙ τους κ.κ. Ευαγγ. Μαρινάκη, Ι. Αλαφούζο, Ι. Σαββίδη και Δ. Μελισσανίδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια