default-image

Πρεμιέρα με ισοπαλία για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Πρεμιέρα με ισοπαλία για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ισοπαλία ξεκίνησε τα φιλικά της προετοιμασίας του ο ΟΦΗ, ο οποίος ήρθε 1-1 κόντρα στη Ναϊμένγκεν. Ο Τζενάρο Γκατούζο, έτσι, είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για την ομάδα του, παρόλο που ακόμη είναι φυσικά νωρίς και υπάρχει δρόμος, ώσπου οι «ασπρόμαυροι» να φανούν απόλυτα έτοιμοι.

Στο πρώτο μέρος η ποιότητα του ματς δεν ήταν πολύ καλή, όμως οι Ολλανδοί απείλησαν στο 28' με το σουτ του Στέφανιτς να σταματάει στο δοκάρι. Στο 33', ωστόσο, ο Σίσιτς πραγματοποίησε όμορφη ενέργεια, επιχείρησε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στον Λιβακαμπέσι, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί ήταν σαφώς καλύτεροι από τον αντίπαλο και είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ. Στο 71' ο Πετρόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει με πλασέ τον Βανχούντ, ενώ στο 75' η κεφαλιά του Περογαμβράκη ήταν άστοχη. Στο 83', έτσι, ο Φαν Χόφεγκεν διαμόρφωσε το τελικό 1-1.     

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Φαζός, Τριποτσέρης, Στάθης, Μιλιάζες, Μακρής, Φραγκουλάκης, Σίσιτς, Κουτσιανικούλης, Πετρόπουλος, Ροβίθης. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Aγριμάκης, Άρτολα, Μονιάκης, Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκης, Μαραθιανός, Μπανούσης, Μανιδάκης, Λαμπρόπουλος και Δαμιανάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News