Αθλητισμός

Ικανοποίηση στον Παναθηναϊκό από την κλήρωση

Ικανοποιημένος, αλλά και προσγειωμένος παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου, με την κλήρωση του γ προκριματικού γύρου, που φέρνει αντιμέτωπο τον Παναθηναϊκό με τη Σταντά Λιέγης. Ο κόουτς του «τριφυλλιού» τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Πρόκειται για μια επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά ομάδα, με γρήγορους, δημιουργικούς και καλούς παίκτες, ειδικά στο ένας εναντίον ενός. Είναι μια ομάδα με ποιότητα, αλλά και με κενά. Τους έχουμε δει τόσο πέρυσι στα πλέι οφ, όσο και στα φετινά φιλικά που έχουν παίξει έως τώρα. Έχουμε δηλαδή ήδη εικόνα και θα τους δούμε και στο διάστημα που απομένει ώστε να προετοιμαστούμε ακριβώς σε αυτό που θα αντιμετωπίσουμε. Εχουμε πίστη στην ομάδα μας, είδαμε και πέρυσι τι μπορούμε να κάνουμε και περιμένουμε να το δείξουμε και στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σαραβάκος, υπογράμμισε: «Ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι και για τις πέντε υποψήφιες ομάδες και στο δεκαήμερο που απομένει θα μάθουμε ακόμη περισσότερα στοιχεία. Νομίζω ότι η Σταντάρ Λιέγης είναι μια ομάδα στα μέτρα μας, δεν μας τρομάζει και αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα έχουμε μια πολύ καλή παρουσία και στα δύο παιχνίδια».

Σχόλια