Αθλητισμός

Οι αποστολές ανδρών-γυναικών για το Ευρωπαϊκό πόλο

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις αποστολές των ομάδων πόλο ανδρών και γυναικών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, με την έναρξη των υποχρεώσεων τους να είναι 14 και 16 Ιουλίου και αντίστοιχα.


Το αντρικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ταξιδέψει στην Κυριακή (13/7) στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και θα ριχτεί στις πισίνες την επόμενη μέρα. Βρίσκεται στον πρώτο όμιλο με τους Μαυροβούνιο, Ιταλία, Ρωσία, Ρουμανία και Γεωργία, ενώ στον δεύτερο όμιλο μετέχουν οι Κροατία, Γερμανία, Γαλλία, Σερβία, Ισπανία και Ουγγαρία.

Την αποστολή ακολούθησαν οι Κώστας Τσαλκάνης, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κυριάκος Ποντικέας, Γιάννης Φουντούλης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Δημήτρης Τίγκας.

Όσον αφορά το γυναικείο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στις 16 Ιουλίου, βρίσκεται στον όμιλο με τους Βρετανία, Ολλανδία και Ουγγαρία.

Την αποτελούν οι πολίστριες Έλενα Κούβδου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Τσουκαλά, Άλκηστη Μπενέκου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ιωάννα Χαραλαμπίδη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Χαραλαμπίδη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου.

Σχόλια