default-image

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Σίλντενφελντ

Ποδόσφαιρο
Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Σίλντενφελντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της επιστροφής του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό.

Ο μάνατζερ του Κροάτη αμυντικού -και ίσως κι ο ίδιος- θα βρεθεί στην Αυστρία ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ντιναμό Μόσχας τη λύση του συμβολαίου.

Ο διεθνής άσος έχει υποχωρήσει στις απαιτήσεις του και αυτή ίσως να είναι η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες συζητήσεις περί αποδέσμευσης που είχαν γίνει πριν από μερικές εβδομάδες.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, η προσφορά των "πρασίνων" βρίσκεται στο τραπέζι (δεν έχει αλλάξει από την προηγούμενη, περίπου στα 300.000 ευρώ) και ο 29χρονος στόπερ πιθανότατα θα επιστρέψει στους "πράσινους", αυτήν τη φορά ως μεταγραφή.

Αποχωρεί ο Καπίνο

Αντίθετο δρομολόγιο αναμένεται να ακολουθήσει ο Στέφανος Καπίνο. Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει πάρει το "ΟΚ" από τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και ταυτόχρονα να ενισχύσει με τη μεταγραφή του τα ταμεία του συλλόγου.

Η μετακίνηση στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν είχε θετική κατάληξη, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν συζητήσεις με άλλους συλλόγους του εξωτερικού. Ομάδες όπως η Μάιντς και η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχουν στο "μικροσκόπιό" τους τον 20χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ίσως και εντός των ημερών πραγματοποιήσει ταξίδι για τη χώρα της επόμενης ομάδας στην καριέρα του.

Πηγή: Contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News