Αθλητισμός

«Ήταν σημαντική νίκη», τονίζουν οι παίκτες της Εθνικής

Στη σπουδαιότητα της νίκης στο σημερινό παιχνίδι με τη Λετονία στάθηκαν οι διεθνείς που αναφέρθηκαν και στην κρισιμότητα της αυριανής αναμέτρησης με την Ουγγαρία.   

 «Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το ματς. Η Λετονία είναι μια από τις τρεις διεκδικήτριες των εισιτηρίων που οδηγούν στην επόμενη φάση και έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Πιστεύω πως ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και παίξαμε με ψυχή», τόνισε ο  Δημήτρης Αγραβάνης και συνέχισε:

Δείξαμε πως ήμασταν η ομάδα που το ήθελε περισσότερο και για αυτό τελικά καταφέραμε και πήραμε αυτό το ματς. Επειδή η ομάδα αυτή είναι σχετικά καινούργια με την δική μου προσθήκη, του Χριστοδούλου και του Παπαπέτρου, ο οποίος είχε την ατυχία και δεν έχουμε την καλύτερη χημεία, ωστόσο, αυτή η νίκη πιστεύω πως μας έλυσε λίγο τα πόδια για την συνέχεια, γιατί ως ομάδα δεν είχαμε πετύχει μια καλή νίκη απέναντι σε κάποια σοβαρή αντίπαλο.

Το αυριανό παιχνίδι είναι εξίσου κρίσιμο. Πάλι χρειαζόμαστε τη νίκη και πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Αυτό που πιστεύω πως άλλαξε σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας είναι ότι μείναμε περισσότερο στο πλάνο του προπονητή και ότι είχαμε περισσότερο πάθος».

Νίκη με Ουγγαρία

 «Είναι η τελευταία φάση. Τα δίνεις όλα… Ρισκάρεις. Είμαστε δύο πόντους μπροστά, οπότε και φάουλ να κάναμε θα πήγαινε παράταση το ματς, αλλά τα δίνεις όλα. Πας για το κλέψιμο. Τα καταφέραμε και πήραμε την μπάλα. Στην πρεμιέρα δεν παίξαμε τόσο καλά όσο περιμέναμε και πιστεύω πως οι Λιθουανοί άξιζαν τη νίκη», είπε ο Μιχάλης Λιάπης αναφορικά με το κλέψιμο που έκανε στο τέλος.

Το σημερινό παιχνίδι, όμως, ήταν τελείως διαφορετικό. Ξεχάσαμε τι έγινε στην πρεμιέρα και έτσι τα καταφέραμε. Επόμενος αντίπαλός μας είναι η Ουγγαρία, θα κάνουμε το σκάουτινγκ, θα την μελετήσουμε και φυσικά θα πάμε για να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο από τη νίκη».

Σχόλια