Αθλητισμός

Έδωσε διορία στον Τζεμπούρ η ΑΕΚ

Οι μέρες περνούν και εξέλιξη στο πολυσυζητημένο διαζύγιο μεταξύ του Τζεμπούρ  και της Νότιγχαμ Φόρεστ δεν υπάρχει ακόμα, παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται σίγουρος ότι θα μείνει ελεύθερος, την ίδια στιγμή που ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας είχε αποκαλύψει ότι για να φύγει κάποιος από το σύλλογο θα πρέπει να... "προσφέρει".

Επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν η επιστροφή του Ραφίκ Τζεμπούρ και με την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Β' Εθνική, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ ξεκίνησαν από νωρίς το σχεδιασμό της ομάδας για τη σεζόν που έρχεται και στους πρώτους στόχους τους ήταν και παραμένει ο Αλγερινός, με την υπόθεση ωστόσο να εξελίσσεται σε σίριαλ.

Οι κιτρινόμαυροι έτσι κι αλλιώς έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν το ρόστερ με έναν φορ, όμως δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ ακόμα τον Τζεμπούρ, καθώς μέσα στο επόμενο διάστημα ξεκινάει η προετοιμασία και ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να ξεκινήσει προπονήσεις με ολοκληρωμένη ομάδα.

Στόχος των υπεύθυνων της Ένωσης είναι θέμα του "Τρομοκράτη" να έχει τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όμως αν ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του από την αγγλική ομάδα, τότε δύσκολα θα μπορέσουν να κάνουν επαφές μαζί του.

Πάντως, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ κρατά στάση αναμονής για τη συγκεκριμένη περίπτωση, Μπάγεβιτς, Δέλλας και Μιλοβάνοβιτς εξετάζουν και άλλες λύσεις για την επίθεση, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να κάνουν κίνηση σε περίπτωση που η υπόθεση Τζεμπούρ ναυαγήσει.

Δύο δανεικοί

Πολύτιμες εμπειρίες από την Σούπερ Λίγκ αναμένεται ότι θα πάρουν οι Νίκος Αργυρίου και Βασίλης Τσεβάς, με τον πρώτο να βρίσκεται ήδη στον Βόλο για την πρώτη προπόνηση της Νίκης.

Ο δανεισμός του Νίκου Αργυρίου και πολύ πιθανόν και του Βασίλη Τσεβά στη Νίκη Βόλου φαίνεται αρκετά περίεργος σε κάποιους, καθώς η ομάδα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ αντίθετα με την ΑΕΚ που θα παίζει στη Β' Εθνική, ωστόσο αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για δύο παίκτες, οι οποίοι ανεβαίνουν σταδιακά επίπεδο. Από το τμήμα κ20 της Ένωσης, βρέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας στη Γ' Εθνική παίρνοντας αρκετές συμμετοχές, ωστόσο για να φτάσουν στο σημείο να είναι καθ' όλα έτοιμοι την ερχόμενη σεζόν χρειάζονται περισσότερες παραστάσεις.

Στην ΑΕΚ της νέας σεζόν αυτό δεν θα ήταν εφικτό να συμβεί, καθώς θα έπαιρναν λίγες συμμετοχές και έτσι δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στα "θέλω" του προπονητή τους όταν η ομάδα ανέβει στα μεγάλα σαλόνια.

Για τον λόγο αυτόν θα συνεχίσουν την καριέρα τους ως δανεικοί στη Νίκη Βόλου, παίζοντας για πρώτη φορά σε αντρικό επίπεδο στη Σούπερ Λιγκ. Σίγουρα, το άγχος τους, αλλά και οι απαιτήσεις που θα έχει η ομάδα από τους ίδιους διπλασιάζονται, αλλά αυτό μόνο καλό μπορεί να τους κάνει.

Μια γεμάτη και καλή χρονιά θα είναι αρκετή ώστε να τους δώσει το εισιτήριο της παραμονής τους στην ΑΕΚ της Σούπερ Λιγκ, κάτι που αποτελεί όνειρο για πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Νίκος Αργυρίου βρίσκεται ήδη στο Βόλο και θα δώσει το παρών στη σημερινή πρώτη προπόνηση της Νίκης, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται ότι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και ο Βασίλης Τσεβάς.

Σχόλια