default-image

Δοκιμές Αναστασιάδη στο φιλικό με τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Δοκιμές Αναστασιάδη στο φιλικό με τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Πλατανιά περιμένουν τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Άγγελου Αναστασιάδη και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για τη συγκέντρωση χρημάτων για το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Το ραντεβού για το φιλικό με τον Εργοτέλη έχει δοθεί για τις 18:00 στα Περβόλια, όπου ο Άγγελος Αναστασιάδης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες για τους οποίους θέλει να σχηματίσει άποψη αναφορικά με το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Μεταξύ αυτών είναι ο Αντώνης Καπνίδης, που αγωνιζόταν φέτος στην ομάδα της Καβάλας, και ο άλλος είναι ο πανύψηλος (1,95 μ.) τερματοφύλακας Αρσέν Οντόμπο.

Ο Καπνίδης είναι επιθετικός, σκοράροντας στο πρωτάθλημα της Football League φέτος 6 γκολ σε 22 συμμετοχές. Είναι γεννημένος στις 15/8/92 και έχει αγωνιστεί ακόμα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, τη Νίκη Βόλου, τη Δόξα Δράμας και τον Αγροτικό Αστέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, μαζί με τον Καπνίδη βρίσκεται στα Χανιά και ακόμη ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν φέτος στην Καβάλα...

Όσον αφορά τον Οντόμπο, ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο για λογαριασμό της Καλλιθέας, στην οποία ωστόσο δεν αγωνίστηκε αφού δεν πρόλαβε στην ουσία να γίνει η μεταγραφή του στον αθηναϊκό σύλλογο. Ο Οντόμπο είναι Γάλλος στην καταγωγή, γεννημένος στις 11/5/91 και πριν έρθει στην Ελλάδα αγωνιζόταν στο Αζερμπαϊτζάν με την ομάδα της Καπάζ.

Επίσης, από αυτή τη δοκιμασία θα περάσει και ο Χρήστος Βουρβαχάκης. Ο 25χρονος αμυντικός καλείται ν' αποδείξει στον Αναστασιάδη ότι έχει τις δυνατότητες να σταθεί στη Σούπερ Λιγκ και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Πλατανιά για την επόμενη χρονιά.

Ενδιαφέρον για Γιωργαλλίδη

Η πρώτη παρουσία του Αντώνη Γιωργαλλίδη στην Ελλάδα και τη Super League με τη φανέλα του Πλατανιά προσέλκυσε το ενδιαφέρον δύο ομάδων που φέρονται να επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Κύπρου, η Ανόρθωση στην οποία αγωνίστηκε από το 2000 μέχρι το 2006 και η Ομόνοια, όπου μεταγράφηκε στη συνέχεια, θέλουν να κάνουν δικό τους τον τερματοφύλακα του Πλατανιά.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Πλατανιά μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News