Αθλητισμός

Δέλλας: Το ίδιο σοβαροί μέχρι τέλος

Τελείωσε και μαθηματικά η περιπέτεια της ΑΕΚ στην Γ' Εθνική με τον Τραϊανό Δέλλα όμως, να θέλει η ομάδα του να κρατήσει το σοβαρό της πρόσωπο και στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της.

«Όλη η προσπάθεια που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι, σήμερα τελείωσε και μαθηματικά. Μένουν τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί, για να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο. Αισθάνομαι, όμως, την ανάγκη να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη που έδειξαν όλη τη χρονιά, ώστε να κάνουμε ένα βήμα για να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει.

Αν θα δούμε κάτι διαφορετικό στα επόμενα ματς: «Στόχος μας είναι να δούμε όλα τα παιδιά. Όχι όλα μαζί, γιατί είναι επικίνδυνο και για τα ίδια. Αλλά θα τα δούμε».

Για τα χαμένα πέναλτι: «Δεν θέλω να το συζητήσω ειλικρινά. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που το έχασε σήμερα, πέρυσι είχε βάλει 18 στα 18. Είναι κάτι που μου προκαλεί εντύπωση κι εμένα αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει εξήγηση... Είναι ένα στοιχείο που εμφανίζεται σπάνια. Πρέπει να το δουλεύεις, αλλά πρέπει να δουλεύεις πολλά περισσότερα πράγματα, απ' ότι τα πέναλτι. Είναι εξωπραγματικό, όντως αυτό με τα πέναλτι».

Για το νέο ρόλο του Γροντή (σ.σ. αριστερό μπακ) κι αν θα δούμε κι άλλα τέτοια πειράματα: «Πειραματιζόμαστε, θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα. Τα παιδιά δείχνουν ότι τους ζητάμε. Έχουμε δουλέψει, στα περισσότερα παιχνίδια προσπαθούν να βγάλουν στο γήπεδο ένα τρόπο παιχνιδιού που μ'αρέσει. Κάποια μας έχουν βγει, κάποια όχι. Σε αυτό πιστώνεται στους ποδοσφαιριστές».

Για το ταξίδι του Λυμπερόπουλου στο Βελιγράδι κι αν υπάρχει κάτι να πούμε για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς: «Κάτι ανακοινώσιμο όχι αυτή τη στιγμή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια