default-image

Έκπληξη με Βάλντο ο Αστέρας Τρίπολης

Αθλητισμός
Έκπληξη με Βάλντο ο Αστέρας Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία σημαντική μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο Αστέρας Τρίπολης που απέκτησε για έξι μήνες τον Ισπανό δεξιό χαφ Βάλντο, πρωταθλητή Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης την περίοδο 2001-02.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός Βαλμίρο Λόπεζ Ρότσα όπως είναι το όνομα του, με καταγωγή και από το Πράσινο Ακρωτήρι, έχει πλούσια εμπειρία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με 228 συμμετοχές και 30 γκολ. Την σεζόν 2001-02 μάλιστα, με την Ρεάλ Μαδρίτης είχε δύο συμμετοχές στο Champions League: στην ήττα με 2-0 από την Λοκομοτίβ Μόσχας (30/10/2001) ενώ ήταν βασικός στο ισόπαλο 2-2 με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου (20/3/2002) και κατέκτησε το τρόπαιο.

Έχει περάσει ακόμη από Μάλαγα, Οσασούνα (επι σειρά ετών), Εσπανιόλ, Λεβάντε όπου έπαιξε για τελευταία φορά στο φινάλε της περσινής περιόδου στο ισπανικό πρωτάθλημα κόντρα στην Μπέτις, συμπαίκτης με τους Καράμπελα και Βύντρα.

Με την Λεβάντε αγωνίστηκε και ως αντίπαλος του Ολυμπιακού για τους «32» του Europa League την περσινή περίοδο, για 22 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι ως αλλαγή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και για 23 στον επαναληπτικό στην Ισπανία.

Στο πρωτάθλημα στο Μεξικό που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα δεν πρόλαβε να πάρει χρόνο στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει η Ατλάντε με την οποία την περσινή περίοδο είχε τέσσερις συμμετοχές, προτού τον Γενάρη του 2013 επιστρέψει στα «υποβρύχια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News