default-image

Ισοπαλία στην πρεμιέρα για τον Ρούβα

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία στην πρεμιέρα για τον Ρούβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρούβας δεν κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού ήρθε 0-0 στην έδρα του με τον Πανελευσινιακό.

Ο σύλλογος της Γέργερης είχε σε γενικές γραμμές την υπεροχή, η οποία, όμως, ήταν ανούσια και έτσι δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα για να πάρει το «τρίποντο».

Το ματς, βέβαια, ήταν μέτριο και απουσίασαν οι πολλές σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι Μεσαρίτες στο πρώτο μέρος απείλησαν στο 4' με τον Πετρά, στο 22' με τον Κεφαλούκο και στο 33' με τον Παντελή, ενώ στην επανάληψη τη σημαντικότερη στιγμή τους την είχαν στο 79' με τον Ανυφαντάκη. Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο στο 18' με τον Μιχελή.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, μιας και στο 93' αποβλήθηκαν για αψιμαχία οι Ανυφαντάκης και Κρος.

ΡΟΥΒΑΣ: Τόμπος, Ρουμπάκης, Τζιράκης, Αργυράκης, Ανυφαντάκης, Κεφαλούκος, Πετράς, Παντελής (83? Νταβιγλάκης), Αντωνάκης (76? Τσιτλακίδης), Τζανάκης (89? Βλάχος), Φουκαράκης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΥΝΙΑΚΟΣ : Τσακιρτζίδης, Κωνσταντινίδης (68? Κοκόλης), Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Ριζόγιαννης, Μιχελής, Γκονσάλβες, Κουσκουνάς (76? Μαθιουδάκης), Αμπντέλ-Ραχίμ (91' Κρος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News