Αθλητισμός

Συλλυπητήρια από ΕΟΕ και Καπράλο

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και προσωπικά ο πρόεδρος Σπύρος Καπράλος εξέφρασε με ανακοίνωσή α συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Ανδρέας Κιλιγκαρίδη.

  Το σχετικό κείμενο: "O Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος, το Προεδρείο και τα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τη μεγάλη απώλεια του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη.

Ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ, εκτός από τις εξαιρετικές του αθλητικές επιδόσεις, διακρίθηκε για το ήθος και την προσωπικότητα του, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους ανθρώπους του ελληνικού αθλητισμού.

Όλοι θα θυμούνται έναν σπουδαίο αθλητή, ένα σωστό οικογενειάρχη, έναν άνθρωπο χαμογελαστό που αποτελούσε πρότυπο για όλους τους νεότερους αθλητές και έδινε συνεχώς το σωστό παράδειγμα με τη συμπεριφορά του, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τις δύσκολες αυτές στιγμές, πρέπει όλοι να σταθούμε στο πλευρό της συζύγου του και των δύο παιδιών που έχασαν τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα τον δικό τους άνθρωπο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια