default-image

H ώρα της αλήθειας για Παναιτωλικό και Ολυμπιακό Β.

Ποδόσφαιρο
H ώρα της αλήθειας για Παναιτωλικό και Ολυμπιακό Β.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ώρα της αλήθειας (20.00) έφτασε για Παναιτωλικό και Ολυμπιακό Βόλου. Διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Αγρίνιο και ο νικητής κάνει τεράστιο βήμα ανόδου στη Σούπερ Λίγκα…

Στο σημερινό ματς το γήπεδο θα είναι «καμίνι», καθώς ήδη τα εισιτήρια του αγώνα έχουν κάνει φτερά. Βέβαια, και οι Βολιώτες είναι μια ομάδα που δεν καταλαβαίνει από έδρες, δεδομένου ότι διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές, έστω κι αν στον αγώνα του δεύτερου γύρου στην πρωτεύουσα του Αγρινίου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν γνωρίσει την ήττα πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα.

 Εξάλλου, αυτό είναι κάτι που ζήτησε ο Γιώργος Βαζάκας να προσέξουν στη σημερινή αναμέτρηση. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Χρήστος Κουτσοσπύρος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα είναι στο βασικό σχήμα, ενώ η μόνη αλλαγή θα είναι ο Ιωάννου στη θέση του τιμωρημένου Μελισσά. Στη αντίπερα όχθη, Για τον Ολυμπιακό προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ όπως άφησαν να «διαρρεύσει», αποχωρούν από το ρόστερ οι Χατζηπαντελίδης και Μπακαγιόκο.

 Πέραν της «μάχης» για την πρωτιά, την ίδια ώρα στο Πανθεσσαλικό Νίκη Βόλου και Ηρακλής διεκδικούν το δικαίωμα στην ελπίδα. Οι «κυανόλευκοι», που θα αγωνιστούν χωρίς τους τιμωρημένους Βέρτζο και Καρατζά, παραμένουν αήττητοι στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όμως αυτό δεν τους φτάνει αν θέλουν να μπουν σφήνα στους δύο της κορυφής.

 Την ίδια ώρα, υποχρεωμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που διατηρεί για την επιστροφή του στη Super League είναι ο Ηρακλής που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νίκη Βόλου. Οι απουσίες των Τάι και Ουκάρ από τον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι αυτές που προβληματίζουν τον Σίνισα Γκόγκιτς και τον αναγκάζουν να αλλάξει τα πλάνα του. Η φυγή του Κεντάλ Ουκάρ δεν θα μείνει χωρίς κυρώσεις, όπως ανακοίνωσε και η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, η οποία κάλεσε τον Γάλλο σε απολογία.

Βαθμολογία:   Παναιτωλικός 5, Ολυμπιακός Β. 5. Νίκη Β. 2, Ηρακλής 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News