Αθλητισμός

Γκόγκιτς: Είναι τιμή για μένα ο Ηρακλής

Ο Σίνισα Γκόγκιτς παρουσιάστηκε επίσημα από τον Ηρακλή κι υποστήριξε πως είναι τιμή και πρόκληση για τον ίδιο να κάτσει στον πάγκο του "γηραιού" και να προσπαθήσει να τον επαναφέρει στη Super League.

"Είναι τιμή για μένα που με πίστεψε και με διάλεξε ο πρόεδρος σε μία κρίσιμη στιγμή για τον Ηρακλή. Ξέρω τι σημαίνει ο Ηρακλής. Είναι μία ιστορική ομάδα. Δεν έχω φόβο και πιστεύω όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας", είπε αρχικά ο Σίνισα Γκόγκιτς και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι η ψυχολογία. Και ως αντίπαλος του Ηρακλή που ήρθα στο Καυτανζόγλειο είδα ότι οι παίκτες είχαν πολύ άγχος. Δεν μπορούσαν να δώσουν αυτό που πραγματικά έχουν. Θέλω να περάσω τη δική μου σκέψη για το ποδόσφαιρο.

Είναι απαραίτητο να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή. Κάτω το κεφάλι και δουλειά. Εχω τον τρόπο να πετύχω να βγάλω το άγχος από μέσα τους. Ο χρόνος είναι πολύ λίγος. Δεν αποκλείεται να δείτε διαφορές, αλλά όχι πολλές. Μπορεί κάποιος να βρεθεί εντός πλάνων".

Όσο για το αν έχει δει την ομάδα, απάντησε: "Εχω δει αρκετά παιχνίδια του Ηρακλή. Εχω πάρει και dvd για να σχηματίσω καλύτερη εικόνα. Το πιο μεγάλο κομμάτι είναι αυτό: να αλλάξουμε τη ψυχολογία. Θέλω να διορθώσω κάποια πράγματα. Λίγη τόνωση μετά από κάθε ματς".

Ενώ για τα play off είπε: "Τώρα μετράει ο κάθε βαθμός. Κάποια αλλαγή θα δείτε. Εμενα μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Να πιέζουμε ψηλά. Σε κάποια κομμάτια θα πιέζουμε ψηλά".

Τέλος, ο Γκόγκιτς ανέφερε: "Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία. Εγω πλέον κοιτάω μόνο το πρώτο παιχνίδι. Να δουλέψουμε να νικήσουμε και μετά το επόμενο".

Τον Γκόγκιτς παρουσίασε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Μανίκας, ο οποίος είπε στην τοποθέτησή του: "Ό,τι και να πω είναι λίγο για τον κ. Γκόγκιτς. Η παρουσία του είναι αρκετά γνωστή. Το σέρβικο στοιχείο ταιριάζει στην ομάδα μας. Πριν μιλήσει ο προπονητής μας θα ήθελα να πω κάτι σε όλους αυτούς που στήριξαν την προσπάθεια τα δύο τελευταία χρόνια ότι πρέπει να συνεχίσουν να στηρίζουν. Ολοι μαζί σε τρεις εβδομάδες από τώρα θα δώσουμε μια ηχηρή απάντηση σε άτομα εντός και εκτός Ηρακλή. Εμείς μάθαμε να κοιτάμε στα μάτια και να λέμε αλήθειες. Αυτόν τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου (Γκόγκιτς) πρέπει να τον στηρίξουμε, όπως και τους παίκτες".

Σχόλια