default-image

Τέλος τα αδέρφια Κοιλιάρα από την Παναχαϊκή

Ποδόσφαιρο
Τέλος τα αδέρφια Κοιλιάρα από την Παναχαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη λύση της συνεργασίας της με τα αδέρφια Γιάννη και Δημήτρη Κοιλιάρα ανακοίνωσε η Παναχαϊκή.

Κι αν για τον Γιάννη Κοιλιάρα γίνεται εγκωμιαστική αναφορά για τα τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή κάνει ευθεία επίθεση στον Δημήτρη Κοιλιάρα! Η ανακοίνωση των Πατρινών αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές  Δημήτρη  και Γιάννη Κοιλιάρα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί με τον πλέον θερμό τρόπο τον Γιάννη Κοιλιάρα για τα όσα προσέφερε αυτά τα τρία χρόνια που ήταν μαζί μας στην ομάδα, αλλά δεν μπορεί να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Κοιλιάρα ούτε για την αγωνιστική του συμπεριφορά, ούτε για την γενικότερη συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα μας.

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας παραπλάνησε την ομάδα μας ότι ήταν ελεύθερος από την 1η Ιανουαρίου 2013 και αφού εισέπραξε αξιοσέβαστο ποσό ως προκαταβολή τελικώς άρχισε να αγωνίζεται από τις αρχές Μαρτίου και σε σύνολο 30 αγώνων αγωνίστηκε μόνο τις τελευταίες 50 ημέρες σε 11 αγώνες εκ των οποίων αντικαταστάθηκε κατά την διάρκεια των αγώνων στους τέσσερις.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή του ζήτησε κατ' επανάληψη να λύσει το συμβόλαιο του λόγω της ασήμαντης προσφοράς του, αλλά αυτός επέλεξε να το κάνει μετά τους αγώνες με την Νίκη Βόλου και  με τον Εργοτέλη.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δημοσιοποιεί αυτή την συμπεριφορά του ώστε να το πληροφορηθούν οι επόμενοι εργοδότες του διότι είναι κατακριτέο την σημερινή εποχή που το σύνολο των ποδοσφαιριστών είναι απλήρωτοι, να υπάρχουν ποδοσφαιριστές σαν τον Δημήτρη Κοιλιάρα, οι οποίοι εξαπατούν αξιόπιστους ιδιοκτήτες, δεν προσφέρουν τίποτα αγωνιστικά και απαιτούν και το σύνολο των αποδοχών τους για να λύσουν το συμβόλαιό τους".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News