default-image

Μπάτζετ 120 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι!

Ποδόσφαιρο
Μπάτζετ 120 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάτζετ 120 εκατομμυρίων ευρώ για μεταγραφές θα δώσει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς στον επόμενο τεχνικό της Τσέλσι, όπως αποκάλυψε ο Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός, με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του αγγλικού πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από τους «μπλε» και πριν φύγει δήλωσε ότι η αγγλική ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη του χρόνου, καθώς το καλοκαίρι θα ξοδευτούν 100 εκατομμύρια λίρες σε μεταγραφές, δηλαδή σχεδόν 120 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μπενίτεθ, που θα φύγει από την αγγλική ομάδα έχοντας κατακτήσει το Europa League για το «καυτό» θέμα του διαδόχου του, ανάφερε ότι μπορεί να μην ξέρει ποιος είναι αλλά όλοι υποψιάζονται το ίδιο πρόσωπο κάνοντας έμμεση αναφορά στον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι την επόμενη σεζόν η Τσέλσι θα είναι ακόμα καλύτερη γιατί θα δώσουν 1Ο0 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές και θα φέρουν τρεις ή τέσσερις παίκτες. Τα θεμέλια υπάρχουν ήδη και το μέλλον είναι έτοιμο για αυτούς. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής, δεν είμαι αυτός που πρέπει να το πει αν και όλοι υποψιαζόμαστε το ίδιο πρόσωπο», δήλωσε ο Μπενίτεθ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News