Αθλητισμός

Προς Αγγλία ή ΗΠΑ ο Αμπροζίνι

Έχει συνδέσει το όνομά του με τη Μίλαν, με τη φανέλα της οποίας έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα.

Από το περασμένο καλοκαίρι, μετά τη φυγή του Τζενάρο Γκατούζο, του Κλάρενς Ζέεντορφ, του Αλεσάντρο Νέστα και του Πίπο Ιντζάγκι, ο Μάσιμο Αμπροζίνι ανέλαβε το ρόλο του ηγέτη των «ροσονέρι». Κάτι που, όμως, ενδέχεται να αλλάξει σε λίγες μέρες, αφού το συμβόλαιο του διεθνούς μέσου λήγει το καλοκαίρι και ήδη έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες εκτός Ιταλίας.

Αυτό αποκάλυψε ο μάνατζερ του Αμπροζίνι, Μορένο Ρότζι, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Calciomercato.it». «Έχουμε στα χέρια μας πρόταση από τη Γουέστ Χαμ, την οποία μελετώ και εξετάζω με προσοχή. Είναι μια σοβαρή πρόταση… και δεν είναι η μοναδική που έχει φτάσει για τον πελάτη μου», είπε αρχικά ο Ρότζι.

Όπως ήταν φυσικό, η επόμενη ερώτηση αφορούσε τις άλλες προτάσεις που έφτασαν στα χέρια του μάνατζερ. «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ονόματα, αλλά μπορώ να σας πω πως πρόκειται για ομάδες του πρωταθλήματος των ΗΠΑ», σημείωσε, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν τον Αμπροζίνι να εξετάζει τη μετακίνησή του στην Αμερική.

Ωστόσο, ο Αμπροζίνι δεν πρόκειται να απαντήσει πριν μιλήσει με τους ανθρώπους της Μίλαν. «Η Μίλαν συζητά τις ανανεώσεις των συμβολαίων μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό το σέβεται ο Μάσιμο και περιμένει. Δεν θέλει να πάρει καμία απόφαση για το μέλλον του, πριν μιλήσει με τη Μίλαν. Όσες προτάσεις και αν έχει στα χέρια του, η Μίλαν παραμένει πρώτη προτεραιότητά του», επισήμανε ο Μορένο Ρότζι.

Σχόλια