Αθλητισμός

"Σάρωσε" τα μετάλλια ο Φιλαθλητικός

Με μία μεγάλη συλλογή μεταλλίων επέστρεψε ο Φιλαθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλείου από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνου και Ακροβατικού Διαδρόμου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, που έγινε στις 27-28 Απριλίου στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.

 Το σωματείο εκπροσωπήθηκε από 10 αθλήτριες και 2 αθλητές στα αγωνίσματα του Τραμπολίνο και του Ακροβατικού Διαδρόμου προσφέροντας πολλές επιτυχίες.

Συγκεκριμένα, στο αγώνισμα του Ακροβατικού Διαδρόμου, η  Φίλικα Δέσποινα πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών, ενώ στην κατηγορία των νεανίδων οι αθλήτριες Σαρρή Κάλλια, Τσεσμελή Βάσω και Λυμπερίδου Στέλλα κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, την 4η και την 6η θέση αντίστοιχα. Παράλληλα χάρισαν στον Φιλαθλητικό την 1η θέση στο ομαδικό.

Στην κατηγορία κορασίδες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε Βισκαδουράκη Μαρίνα, ενώ οι Σέκερη Όλγα και Μανουσάκη Χαρά πήραν την 7η και 13η θέση αντίστοιχα. Σε επίπεδο ομαδικού οι παραπάνω αθλήτριες κατέλαβαν το χάλκινο μετάλλιο.

Τέλος, στην κατηγορία παίδων ο Χρηστάκης Γιάννης πήρε το χρυσό μετάλλιο και ο Βιδάκης Παναγιώτης το χάλκινο.

Στο αγώνισμα του Τραμπολίνο σε επίπεδο ομαδικού στην κατηγορία νεανίδων οι Αγγελάκη Κική, Σαρρή Κάλια, Τζανάκη Ελένη και Τσεσμελή Βάσω χάρισαν στο Φιλαθλητικό το αργυρό μετάλλιο και στην κατηγορία κορασίδων οι Βουρεξάκη Ολυμπία, Βισκαδουράκη Μαρίνα και Μανουσάκη Χαρά το χάλκινο.

Το Δ.Σ. του Φιλαθλητικού Συλλόγου Ηρακλείου δίνει θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους αθλητές του και ευχαριστεί την προπονήτρια κ. Σάντρα Τσβέτκοβιτς και τον τεχνικό σύμβουλο του Συλλόγου κ. Χρηστάκη Μανόλη για την επίπονη προσπάθεια τους.

Σχόλια