Αθλητισμός

Σε καθεστώς εκκαθάρισης η ΠΑΕ ΑΕΚ

Οι διαδικασίες είχαν δρομολογηθεί, απέμενε το «ναι» της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ το οποίο και δόθηκε το πρωί της Τρίτης (14/5). Οι μέτοχοι της «Ενωσης» έδωσαν το «ΟΚ» στο πλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη και έτσι η «κιτρινόμαυρη» εταιρία μπαίνει στο δρόμο της εκκαθάρισης.

Η Γενική Συνέλευση, λοιπόν, που για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό διεξήχθη σε κλίμα απόλυτης ηρεμίας, χωρίς εντάσεις και διαξιφισμούς, αποφάσισε να διεξαχθεί νέα γενική συνέλευση στις 7 Ιουνίου, δύο μέρες πριν τις εκλογές της Ερασιτεχνικής, με αποκλειστικό θέμα την εκκαθάριση της εταιρίας και τον ορισμό εκκαθαριστών.

Όταν αυτό συμβεί η ΑΕΚ θα είναι ξανά Ερασιτεχνική, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήδη να έχει «τρέξει» πολλές εξελίξεις για την επόμενη μέρα. Η Ένωση θα «πέσει» στη Γ' Εθνική κι από εκεί θα προσπαθήσει να κάνει την προσπάθειά της να αναγεννηθεί…

Παράλληλα, επισημοποιήθηκαν οι παραιτήσεις όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου, που είχαν υποβληθεί από την εποχή της κατάληψης των γραφείων της ΠΑΕ από την Original και ορίστηκε νέο τριμελές Δ.Σ., εντελώς προσωρινού χαρακτήρα, το οποίο αποτελούν οι Ανδρέας Δημητρέλος, Αλέξης Αλεξίου και Κώστας Νεστορίδης.

Μετά τη συνέλευση η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

"Πραγματοποιήθηκε στις 14/05/2013 η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου εξελέγη το νέο τριμελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελούμενο από τους κ.κ. Κώστα Νεστορίδη, Ανδρέα Δημητρέλο και Αλέξη Αλεξίου.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ θα γίνει πρόσκληση για νέα Γενική Συνέλευση της εταιρείας στις 07.06.2013 με θέματα:

1. Λύση εταιρείας και εκκαθάριση αυτής.

2. Διορισμός εκκαθαριστών.

3. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί διαφόρων εκχωρήσεων της ΑΕΚ ΠΑΕ.

Επίσης αποφασίστηκε να υποβληθεί δήλωση στη Football League ότι η ΑΕΚ ΠΑΕ δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β' Εθνικής κατηγορίας".

Σχόλια