Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα... το μεγάλο ξεκαθάρισμα!

Σε σκέψεις έχει βάλει τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα ο αποκλεισμός από το Champions League με τον εμφατικό τρόπο που έγινε από την Μπάγερν Μονάχου.

Το μόνο που απομένει στους Καταλανούς είναι η εξασφάλιση του πρωταθλήματος και αυτός είναι ο λόγος που ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται πλάνα για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με την "As", αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο διαφορετικές απόψεις για την επόμενη μέρα στους "μπλαουγκράνα". Από τη μία πλευρά ο Αντόνιο Θουμπιθαρέτα και ο Τίτο Βιλανόβα εκτιμούν πως η ομάδα τους θα χρειαστεί το πολύ τρεις αλλαγές. Ο Βίκτορ Βαλντές θα πρέπει να παραμείνει τερματοφύλακας και να εξαντλήσει τον έναν χρόνο συμβολαίου που έχει, ενώ ο Σεσκ Φάμπρεγκας θα διατηρηθεί στο δυναμικό της Μπάρτσα.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι η ομάδα θα έπρεπε να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές. Όχι μόνο θα έπρεπε να αποχωρήσει ο Βαλντές, αλλά και οι Αλέξις Σάντσες, Νταβίδ Βίγια και Ερίκ Αμπιντάλ, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για την περίπτωση του Φάμπρεγκας. Ειρήσθω εν παρόδω, ο ατζέντης του τελευταίου έχει ήδη δεχτεί αρκετά τηλεφωνήματα από άλλες ομάδες, αλλά έχει απορρίψει τους πάντες καθώς προτεραιότητα του πελάτη του είναι η παραμονή του στο "Καμπ Νόου".

Σχόλια