Αθλητισμός

"Βράζουν" οι οπαδοί της Τσέλσι!

Σαν να μην έφτανε ο πολύ μικρός αριθμός εισιτήριων που θα λάβουν από την UEFA, για τον τελικό του Europa League στο Αμστερνταμ, οι οπαδοί της Τσέλσι θα πρέπει να πληρώσουν και τα «μαλλιά της κεφαλής τους» για ένα «μαγικό χαρτάκι»!

Τόσο η Τσέλσι όσο και η Μπενφίκα έλαβαν μόνο 9.800 εισιτήρια για τον τελικό του «Αμστερνταμ Αρένα» στις 15 Μαϊου, την στιγμή που το γήπεδο του Αγιαξ χωράει 53.000 θέσεις! Συνεπώς μόλις το 37% των εισιτήριων θα πάει στους οπαδούς με το υπόλοιπο 63% να μοιράζεται σε σπόνσορες, επίσημους χορηγούς και φυσικά την «ποδοσφαιρική οικογένεια» της UEFA.

Koμμάτι των εισιτήριων της Τσέλσι θα δοθεί σε υπαλλήλους της ομάδας έναντι από 45 ως 130 ευρώ ενώ η UEFA διαφημίζει τα «χρυσά» και «πλατινένια» πακέτα για τον τελικό στα 690 και 890 ευρώ αντίστοιχα.

Ωστόσο η διαδικτυακή εταιρία πώλησης των εισιτήριων, Viagogo, που είναι ο επίσημος προμηθευτής της Τσέλσι στο Ηνωμένο Βασιλείο, έχει τιμές που φτάνουν ως τα 3.000 ευρώ συν έξοδα αποστολής την στιγμή που η πραγματική τους αξία είναι από 45 ως 135 ευρώ!

Οι τιμές αυτές έχουν κάνει έξαλλους τους φίλους της Τσέλσι που θα έχουν να καλύψουν και τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής στο Άμστερνταμ.

Εξάλλου οι Λονδρέζοι είχαν πάρει 17.500 χιλιάδες εισιτήρια για τον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Αλιάντς Αρένα» (χωρητικότητας 71.000 θέσεων) ενώ Μπορούσια και Μπάγερν θα λάβουν 25.000 έκαστη για τον εφετινό τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Πηγή: sentragoal.gr

Σχόλια