default-image

Σκέψεις για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Σκέψεις για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Το διάστημα των ημερών του Πάσχα δείχνει... κενό για τον ΟΦΗ, όμως από την άλλη είναι δεδομένο ότι υπάρχουν σκέψεις για την επόμενη μέρα. Μετά τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσουν όλα τα... μέτωπα, ώστε στο προσκήνιο να έρθει ο σχεδιασμός.

Με τη γραπτή δήλωση της Τετάρτης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης έκανε συνολικά τον απολογισμό, όμως ταυτόχρονα έδωσε την... πάσα για το ενδεχόμενο διοικητικών ανακατατάξεων.

Από τις προηγούμενες ημέρες, έχουν έρθει στο προσκήνιο κάποιες φήμες για την επόμενη μέρα σ' αυτό το επίπεδο, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή αν τίθεται θέμα γενικής συνέλευσης, αλλά και ποια θα είναι η θεματολογία της.

Προς το παρόν πάντως, δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει την αυτή την κατεύθυνση και κύκλοι της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι δεν είναι πιθανό να διαφοροποιηθεί η κατάσταση.

Από 'κει και πέρα, από την Τρίτη του Πάσχα θα ανοίξει ο «κύκλος» των συζητήσεων για το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου (όπως προείπαμε αν δεν προκύψει κάτι), με πρώτο... βήμα αυτό που αφορά τον προπονητή.

Στις τάξεις του ΟΦΗ αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη υπόθεση με τη δέουσα σοβαρότητα και αναμένεται να γίνει Διοικητικό Συμβούλιο, όπου θα τεθεί επί τάπητος σε βάθος.

Την ίδια ώρα, η προπονητολογία καλά κρατεί, παρόλο που, όπως λένε από την ομάδα του Ηρακλείου, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Τονίζεται παράλληλα σε όλους τους τόνους ότι προπονητής των Κρητικών είναι ο Γιάννης Πετράκης και πως αν δεν ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα συνεχίσει ή όχι, δεν πρόκειται να γίνει κουβέντα με κανένα.

Δερμιτζάκης και άλλοι

Από την άλλη, έχουν «φουντώσει» τα σενάρια που θέλουν τον Παύλο Δερμιτζάκη, πρώτο φαβορί, σε περίπτωση που αναζητηθεί τεχνικός την επόμενη εβδομάδα. Η σχέση του με το Ηράκλειο, αλλά κυρίως το γεγονός ότι εκτιμάται πάρα πολύ η δουλειά του τον φέρνουν ψηλά στις προτιμήσεις. Βέβαια, έχει ακουστεί και το όνομα του Νίκου Νιόπλια, που πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι στη λίστα, αν η ομάδα του Ηρακλείου βρεθεί σε φάση αναζήτησης.

Από την Κύπρο προέκυψαν και δημοσιεύματα που έκαναν αναφορά σε ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Κύπριο τεχνικό της Ανόρθωσης, Πάμπο Χριστοδούλου. Το όνομα του τελευταίου ενεπλάκη στη φημολογία και για τον Ατρόμητο, αν δεν παραμείνει στο Περιστέρι ο Γιώργος Παράσχος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News