default-image

Ηρακλής- Παναχαϊκή στις 15:00

Ποδόσφαιρο
Ηρακλής- Παναχαϊκή στις 15:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την εξ αναβολής αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο ανάμεσα στον Ηρακλή και την Παναχαϊκή (15:00) ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική της Football League με τους γηπεδούχους να έχουν  στόχο το τρίποντο που θα τους φέρει στις θέσεις των play-off, την ώρα που οι Αχαιοί καίγονται για βαθμούς για την παραμονή τους.

Αρκετά ανεβασμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Ηρακλής ο οποίος θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες του και για την εξ αναβολής αναμέτρηση με την Παναχαϊκή. Ο «γηραιός» αν καταφέρει να φτάσει στη νίκη θα βρεθεί ξανά στις θέσεις των play-off που θα του αναπτερώσουν τις ελπίδες για την άνοδό του.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε στους παίκτες του την αποστολή για το ματς με τους Αχαιούς, η οποία είναι ίδια με εκείνη της Κυριακής κόντρα στον Θρασύβουλο. Ο προπονητής του Ηρακλή αναμένεται να κάνει βέβαια κάποιες αλλαγές για να «φρεσκάρει» την ομάδα του, όμως, ο βασικός κορμός της ενδεκάδας θα παραμείνει ίδιος με στόχο ακόμα μια νίκη που θα ανεβάσει την ομάδα στη βαθμολογία.

Η αποστολή του Ηρακλή: Βοσνιάδης, Χουάντερσον, Σαββίδης, Τσερκέζος, Ισαάκ, Ντατίδης, Τάι, Γεωργίου, Παληγεωργος Γ., Παληγεώργος Χ., Στεφανίδης, Λόπεθ, Βουτσιάς, Χιονίδης, Κιρόφσκι, Σουλίδης, Φερνάντεζ, Ουκάρ, Τούνι, Βαγγελόπουλος.

Να βρει τη νίκη – βάλσαμο θέλει η Παναχαϊκή η οποία μπορεί να μη βρίσκεται κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού βαθμολογικά, ωστόσο θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για να πάρει τα… πάνω της και να διώξει το άγχος του υποβιβασμού.

Ο Γιώργος Κούτσης άφησε στην Πάτρα τον τιμωρημένο Τέλλο και τους Γεωργίου, Κωνσταντινίδη και Πέττα, ενώ στην αποστολή είναι 19 ποδοσφαιριστές για τις αναμετρήσεις της Παναχαϊκής με «γηραιό» και «αργοναύτες».

Η αποστολή της Παναχαϊκής: Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Γ. Κοιλιάρας, Βοσκόπουλος, Φατιόν, Δ. Κοιλιαρας, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης, Παμπόε, Ρεκλείτης, Γκούρτσας, Ν΄ Τζιοντό, Πίτκας, Κοκκίνης Βάντερσον, Σαλαμαστράκης, Μπαξεβάνος και Περειρα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News