default-image

Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ο Άρης

Μπάσκετ
Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ο Άρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει ο Άρης κατόπιν καταγγελίας που έγινε σήμερα στον ΕΣΑΚΕ για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Την καταγγελία κατέθεσε ο νομικός Νίκος Πετράτος για λογαριασμό τεσσάρων πρώην παικτών του Άρη και συγκεκριμένα των Γάιου Σκορδίλη, Άντριου Μπετς, Νίκου Αργυρόπουλου και Φάνη Κουμπούρα.

Η καταγγελία που έγινε στον ΕΣΑΚΕ αφορά το άρθρο 69 παράγραφος 3 του πειθαρχικού κανονισμού του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια και ουσιαστικά για την υπαγωγή της στο άρθρο 99.

Αλλά και για έναν ακόμη λόγο. Σύμφωνα με το κεφάλαιο Β΄ του κανονισμού αδειοδότησης βάσει του οποίου δεν θα πρέπει να υπάρχουνε οφειλές από αποφάσεις της ΕΕΟΔΑΚ και ΒΑΤ.

Κάτι που στην περίπτωση του Νίκου Πετράτου ισχύει για έναν παίκτη του σε κάθε περίπτωση. Για απόφαση της ΕΕΟΔΑΚ για τον Γάιο Σκορδίλη που είχε βγει τον Νοέμβριο του 2011 και του ΒΑΤ για τον Άντριου Μπετς που είχε βγει τον Ιούλιο του 2012.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και ο πρόεδρός της Λευτέρης Αρβανίτης θα κληθεί σε απολογία και όπως αναφέρουν πληροφορίες για συγκεκριμένο έγγραφο που θα πρέπει να έχει κατατεθεί στον ΕΣΑΚΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News