default-image

Πελέ: "Ο Νεϊμάρ ενδιαφέρεται μόνο για τη μόδα"

Ποδόσφαιρο
Πελέ: "Ο Νεϊμάρ ενδιαφέρεται μόνο για τη μόδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη κριτική άσκησε στον Νεϊμάρ ο Πελέ επισημαίνοντας ότι αυτό που ενδιαφέρει το νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή πιο πολύ είναι η μόδα και τα μαλλιά του και όχι η καριέρα του.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου επισήμανε ότι ο 21χρονος είναι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά ενδιαφέρεται για τις παρουσίες του στον Τύπο, ενώ τον συμβούλεψε να πάει στην Μπαρτσελόνα εφόσον αποφασίσει να φύγει από τη Βραζιλία.

"Όλοι πιστεύουμε ότι ο Νεϊμάρ είναι ο καλύτερος στον κόσμο αλλά ενδιαφέρεται πολύ για τις εμφανίσεις του στον Τύπο. Έχει πολλές ευθύνες στις πλάτες του αλλά αυτή την περίοδο δείχνει ότι οι προτεραιότητες του είναι η μόδα και το κουρέματα που θα κάνει", δήλωσε ο Πελέ.

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος σταρ του ποδοσφαίρου δεν χαρίστηκε στον συμπατριώτη του και κριτίκαρε τις εμφανίσεις του εκτός Βραζιλίας μιλώντας για την μελλοντική ευρωπαϊκή καριέρα του Νεϊμάρ.

"Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης αλλά δεν έχει εμπειρία εκτός Βραζιλίας. Σε κάθε παιχνίδι που παίζει εκτός της χώρας του δεν τα πάει καλά. Όλοι νομίζουν ότι ο Νεϊμάρ μπορεί να λύσει τα προβλήματα της Εθνικής ομάδας αλλά δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο", επεσήμανε ο 72χρονος.

Όσο για το ποια ευρωπαϊκή ομάδα προτείνει στον Νεϊμάρ, ο Πέλε παρότρυνε τον νεαρό επιθετικό να πάει στην Μπαρτσελόνα καθώς θεωρεί ότι αυτή είναι η ιδανική ομάδα για εκείνον: "Η Μπαρτσελόνα πιστεύω θα ήταν ιδανική για τον Νεϊμάρ. Δεν πιστεύω πως πρέπει να φύγει αλλά αν το κάνει θα πρέπει να πάει στην Μπαρτσελόνα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News