Αθλητισμός

Πεδουλάκης: "Θέλει προσοχή η Μπάμπεργκ"

Ιδιαίτερη προσοχή θέλει το αυριανό (01/02, 10μ.μ., ΕΤ1) παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάμπεργκ σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Αργύρης Πεδουλάκης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, γιατί η Μπάμπεργκ χρειάζεται την προσοχή του αντιπάλου και δεν έχει πραγματοποιήσει καθόλου τυχαίες εμφανίσεις μέχρι στιγμής.

"Η Μπάμπεργκ είναι μια ομάδα πολύ καλά δομημένη, έχει εξαιρετικό πάσινγκ γκέιμ και πολύ καλούς σουτέρ, γι' αυτό και θέλει μεγάλη προσοχή από εμάς. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλή αμυντική προσπάθεια, να αντιμετωπίσουμε το πικ εν ρολ, γιατί απέναντί μας θα έχουμε μια ομάδα που παλεύει συνέχεια. Να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Εμείς έχουμε εκτός μάχης τον Σοφοκλή ο οποίος έχει πρόβλημα με τις αμυγδαλές του. Ο Μπανκς μπήκε χθες στις προπονήσεις, ξέρετε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα και πρέπει να τα διαχειριστούμε σωστά".

Για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματα-έκπληξη που υπάρχουν, σχολίασε πως θα υπάρξουν κι άλλα στη συνέχεια: "Έτσι όπως είναι το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες εκπλήξεις, εκτός από τη νίκη της Μάλαγα επί της ΤΣΣΚΑ. Βγαίνει και η κούραση στις ομάδες και η καταπόνηση από τα πολλά παιχνίδια. Εμείς πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Δεν αλλάζουμε φιλοσοφία, είναι και τα ντέρμπι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αν εμείς ήμασταν σωστοί σε όλο το διάστημα κόντρα στη Ρεάλ δεν θα χάναμε. Μας έλειψαν το καθαρό μυαλό και η εμπειρία. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι κάποια παιδιά από τα δικά μας χρειάζονται ξεκούραση και προσπαθούμε αυτό να το πετύχουμε μέσα από τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αν εξαιρέσουμε το ματς με την Άλμπα σε όλα τα άλλα η Μπάμπεργκ πάλεψε σε όλα. Δείχνει την ποιότητά της μέχρι το 30 είναι μπροστά και μετά πέφτει. Είναι πολύ καλά δομημένη ομάδα και καθόλου τυχαίες οι εμφανίσεις της. Βέβαια, όπως όλες οι ομάδες έχει κι αυτή τις αδυναμίες της. Ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ κερδίσουν παιχνίδια με εμπειρία, το βάθος και την ποιότητα που έχουν".

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει: "Τώρα θα δούμε πώς είναι. Έχει ανάγκη τις προπονήσεις, λόγω του προβλήματος που είχε, αλλά έχει πυρετό και θα δούμε την τελευταία στιγμή αν τελικά θα μπορέσουμε να τον έχουμε μαζί μας αύριο".

Σχόλια