Αθλητισμός

Δεν θέλει να ακούει για υποβιβασμό ο Πετρόπουλος

Δεν θέλει ούτε να ακούει για ενδεχόμενο υποβιβασμού της ΑΕΚ ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο σέντερ φορ της «Ένωσης» μιλώντας στην «Ώρα των Σπορ» αναφέρθηκε στο ξεχωριστό δέσιμο που απέκτησε γρήγορα με την ομάδα, τις συγκρίσεις με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά, ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε για:

Το «δέσιμό του με την ΑΕΚ: «Έχω δεθεί με την ΑΕΚ από την πρώτη μέρα που ήρθα, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται αυτό. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά ήθελα να έρθω στην ΑΕΚ και να φορέσω τη φανέλα της. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα τα παιδιά με δέχτηκαν γρήγορα. Με βοήθησαν πολύ ο προπονητής, η διοίκηση και ο κόσμος. Μου δείχνουν πως με πιστεύουν κι αυτό μου δίνει ψυχολογία. Ακόμη δεν έχω καταφέρει τίποτα».

Τον κίνδυνο υποβιβασμού: «Δεν θέλω να αναφέρομαι καν στη λέξη ‘υποβιβασμός’. Δεν υπάρχει καν αυτό όταν μιλάμε για την ΑΕΚ. Πιστεύω πως θα φύγουμε γρήγορα από τη δύσκολη θέση. Πρέπει να ματώνουμε τη φανέλα σε κάθε ματς για να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη. Είμαστε καλά, βελτιωνόμαστε συνεχώς και πιστεύω πως στο τέλος δεν θα έχουμε πρόβλημα. Νομίζω πως όλα είναι στο χέρι μας κι εξαρτάται από μας και μόνο το πού θα βρεθούμε στο τέλος της χρονιάς».

Τις συγκρίσεις με τον Λυμπερόπουλο: «Κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Ο Λυμπερόπουλος είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής και μακάρι να καταφέρω να πετύχω όσα πέτυχε αυτός με τη φανέλα της ΑΕΚ. Τον θαυμάζω γιατί εκτός από μεγάλος παίκτης είναι και φανταστικός άνθρωπος».

Το αν οι εμφανίσεις του αποτελούν απάντηση σε όσους τον κατέκριναν: «Δεν έχω να δώσω καμία απάντηση και σε κανέναν. Ξέρω ποιος είμαι και ποιες οι δυνατότητές μου. Εγώ κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου και τίποτα περισσότερο».

Τον κόσμο της ΑΕΚ: «Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι απίστευτος. Απέναντι στον ΟΦΗ 10.000 άτομα τραγουδούσαν μέσα στη βροχή. Είναι τεράστια η δύναμη που αντλούμε από αυτούς. Τους χρειαζόμαστε και τους έχουμε ανάγκη».

Το ενδεχόμενο κλήσης στην Εθνική: «Φυσικά και υπάρχει στο μυαλό μου η Εθνική. Ποιος παίκτης δεν θέλει να παίξει με την εθνική του ομάδα; Από εκεί και πέρα είναι θέμα προπονητή αν θα με επιλέξει κάποια στιγμή. Μακάρι να συμπεριληφθώ κάποια στιγμή στα πλάνα του κ. Σάντος».

Σχόλια