Αθλητισμός

Πετράκης: "Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι"

Πικραμένος για την τελική έκβαση του αγώνα, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ υπογράμμισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε να αποφύγει και τα δύο τέρματα που δέχτηκε, αφού η ροή του αγώνα ήταν τότε υπέρ της ομάδας  του.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης:

"Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπως και για τον αντίπαλο. Παίζαμε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα που ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, δεν μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στην πορεία βελτιωθήκαμε. Κόντρα στην πορεία του ματς καταφέραμε και πετύχαμε ένα σημαντικό γκολ. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και πάλι κόντρα στη ροή του ματς, αυτή τη φορά κατά μας, δεχθήκαμε εμείς το γκολ. Πάλι κόντρα στη ροή του αγώνα χάσαμε μία σημαντική ευκαιρία και πάλι από ένα δικό μας λάθος, δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ.

Το ποδόσφαιρο όμως είναι ένα παιχνίδι λάθους. Δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς, αλλά σε όλους. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου και ας μην πήραμε κάποιον βαθμό. Μένουμε πλέον με τη γλυκόπικρη γεύση και το μυαλό μας είναι τώρα στο επόμενο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και να ευχηθώ καλή συνέχεια σε αυτή την ομάδα και να βρει τον δρόμο που της αξίζει".

Σχόλια