Αθλητισμός

Επιστρέφει την Τρίτη ο Κουφός

«Σαν ομάδα, κάναμε αυτό που κάνουμε σχεδόν πάντα….», είπε μετά το νικηφόρο παιχνίδι του ΑΓΟΡ ο Θανάσης Γιαπλέ, τονίζοντας ότι η επιστροφή του Στέργιου Κουφού αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη…

"Η Καβάλα, είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα με τον Κορωνιό στον πάγκο της. Είναι ολοφάνερο και θα φανεί στη συνέχεια ότι λειτουργεί πολύ πιο πολύ ως ομάδα πλέον. Με την προσθήκη των νέων παιδιών, μας δυσκόλεψε πολύ. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, πληρώνουμε την απουσία των παιδιών από την προηγούμενη εβδομάδα στις προπονήσεις. Για να καταλάβετε, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έκανε προπόνηση κατά το 50% την περασμένη Πέμπτη και μας άναψε το «πράσινο φως» ότι μπορεί να παίξει 100% μόλις στο ζέσταμα του αγώνα!

Σαν ομάδα, κάναμε αυτό που κάνουμε σχεδόν πάντα. Ανοίξαμε τον ρυθμό στο 3ο δεκάλεπτο και πέσαμε στο 4ο. Αυτό πρέπει να ξέρετε ότι δεν συμβαίνει για τους ίδιους λόγους. Πότε ο αντίπαλος χαλαρώνει, πότε εμείς είμαστε ενθουσιώδεις κλπ. Είναι ένα θέμα που πρέπει πάντως να το αντιμετωπίσουμε. Στο μεγαλύτερο μέρος είμαστε ευχαριστημένοι και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σ' όλα τα παιδιά. Από την Τρίτη θα έρθει ο κόουτς κοντά μας. Ο Στέργιος Κουφός θα βρίσκεται στις προπονήσεις και ελπίζουμε ότι σιγά - σιγά ότι θα είμαστε όλοι καλά όπως πριν".

Ο Ντούβνιακ

Από την πλευρά του, ο Ούρος Ντούβνιακ δήλωσε: "Περιμέναμε ότι η Καβάλα θα είναι διαβασμένη γιατί από τότε που άλλαξε προπονητή είναι πολύ επιθετική ομάδα. Κάναμε πολύ καλό σκάουτινγκ πάνω σ' αυτό. Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του παιγνιδιού εκτός από το 4ο δεκάλεπτο που δώσαμε την ευκαιρία να μας πλησιάσει ο αντίπαλος. Εμείς κρατήσαμε τον ρυθμό και κάπως έτσι τέλειωσε το ματς".

Σχόλια