default-image

Πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις η Βέροια

Ποδόσφαιρο
Πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις η Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η  Βέροια απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τέρμα του Κόστλι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.  

Για  έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έμεινε μακριά από τις νίκες, παραμένοντας μακριά από την πρώτη πεντάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δεν είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες προς τα αντίπαλα καρέ. Στην επανάληψη, ο ρυθμός ανέβηκε περισσότερο και στο 57' ο Καμπάντης μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Πανιωνίου από κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 80' ο Ντούνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που στοίχισε τελικά στην ομάδα του. Αυτό γιατί στο 91' ο Κόστλι, μετά από στημένη φάση, με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας έναν σπουδαίο βαθμό στην ομάδα του, στην προσπάθειά της για την παραμονή στην κατηγορία.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ρόκας, Ανδράλας, Μενδρινός (70' Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Ντούνης, Καμπάνταης, Αραβίδης (91' Γουνδουλάκης).

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Ολαϊτάν, Γεωργέας (71' Κόστλι), Γκιγέρμο, Μπαργκάν, Ιωάννου, Καλογέρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News