Αθλητισμός

Επιτυχίες των σκακιστών του "Hράκλειο" στο 7ο τουρνουά Σ.Ο.Η.

Από 2 ως 6 Ιανουαρίου διεξήχθη στο ξενοδοχείο Αστόρια το 7ο τουρνουά Σ.Ο.Η. και για μια ακόμα φορά οι σκακιστές του Ηράκλειο Ο.Α.Α. βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις τις τελικής κατάταξης.

Συγκεκριμένα στον Α' όμιλο «των ισχυρών» ο Τίμης Λυριντζάκης τερμάτισε στην 2η θέση. Στον ίδιο όμιλο ο Γιάννης Στειακάκης πήρε την 3η θέση στην κατηγορία ως 18 ετών.

Στον Β' όμιλο που έπαιξαν 64 νεαροί σκακιστές ο Γιώργος Παπιδάκης πήρε την 3η θέση στην γενική κατάταξη, ο Αλέξανδρος Τσέλος  την 1η θέση στην κατηγορία ως 12 ετών, η Όλγα Λαντζουράκη την 1η θέση στα κορίτσια στην γενική κατάταξη, η Στέλλα Φοινικιανάκη την 1η θέση στην κατηγορία ως 8 ετών, ο Αριστοτέλης Τσέλος την 2η θέση στην κατηγορία ως 10 ετών και ο Νίκος Στειακάκης την 3η θέση στην κατηγορία ως 10 ετών.

Στο "Ηράκλειο" συνεχίζονται οι εγγραφές για τα μαθήματα σκακιού που γίνονται κάθε απόγευμα από τους Μαιτρ σκακιού Τάκη Παπαθανασίου και Τίμη Λυριντζάκη. Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του Ομίλου στο 2810224745 ή να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας στη Δ. Μποφώρ 1 (κοντά στο αρχαιολογικό μουσείο).

Σχόλια