Αθλητισμός

Στην αναμονή για Λαμπρόπουλο στον ΟΦΗ

 Ο Ιανουάριος είναι μήνας… αναδιάρθρωσης για το έμψυχο δυναμικό, και στον ΟΦΗ μπορεί μέχρι το τέλος του να υπάρχουν διαφοροποιήσεις.

Η επιθυμία για ενίσχυση είναι δεδομένη, ενώ αυτή τη στιγμή «ανοιχτό παράθυρο» για αποχώρηση είναι η υπόθεση του Ανδρέα Λαμπρόπουλου. Το ενδιαφέρον της Πιτέρμπορο είναι υπαρκτό, όμως, όπως προκύπτει από την ομάδα του Ηρακλείου, δεν έχει κατατεθεί ακόμη επίσημη προσφορά από την αγγλική ομάδα. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, το θέμα αυτό θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ανεξάρτητα από τη μετακίνηση του 24χρονου μέσου ή όχι, στην ομάδα του Ηρακλείου εντείνουν τις ενέργειές τους για την ενίσχυση. Άλλωστε, η ανάγκη αυτή αναδείχθηκε και στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Η περίπτωση του Ανδρέα Τάτου απασχολεί, όμως βασικό... εμπόδιο είναι το γεγονός ότι σε πρώτη φάση ο παίκτης εξετάζει τις επιλογές του στο εξωτερικό και εντός Αθήνας. Από 'κει και πέρα, στη μεταγραφική λίστα του ΟΦΗ υπάρχουν αρκετά ονόματα, χωρίς να μπορεί να γίνει πρόβλεψη για το πόσοι παίκτες θα αποκτηθούν.  

Σχόλια