Πώς μπορούμε να χτίσουμε υγιείς σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές;

Ψυχολογία
Πώς μπορούμε να χτίσουμε υγιείς σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλας Σμυρνάκης: Πως θα γίνεις «Master» στις ανθρώπινες σχέσεις

Ο εμπνευστής του IslandofMan Success Philosophy, Νικόλας Σμυρνάκης, μας προσδιορίζει τα χαρακτηριστικά του ηγέτη, του ανθρώπου δηλαδή που επηρεάζει θετικά τους άλλους!

Ο Νικόλας Σμυρνάκης βρέθηκε στην ΚΡΗΤΗ TV και συγκεκριμένα στο πλατό της εκπομπής «Ανδριανή», όπου συνομίλησε με την Ανδριανή Αγγελιδάκη για τις ανθρώπινες σχέσεις και για το πώς μπορεί να γίνει κανείς «master».

Όπως ο ίδιος ο Νικόλας Σμυρνάκης διευκρίνισε «master» στις ανθρώπινες σχέσεις - τέλειος ιδανικός - δεν μπορεί να γίνει κανείς, ωστόσο μπορεί να μάθει να διαχειρίζεται το ένστικτό του.

Ο κ. Σμυρνάκης αναφέρθηκε στον ιδανικό σύντροφο για τον καθένα, ο οποίος όπως τόνισε δεν υπάρχει, υπάρχει ο καλύτερος σύντροφος για τον καθένα.

Αναφέρθηκε στο πώς μπορούμε να έχουμε υγιείς ανθρώπινες σχέσεις με τους άλλους, αφού πρωτίστως η σχέση που έχουμε να διερευνήσουμε πρώτα, θα είναι η δική μας με τον εαυτό μας!

Όλα όσα ενδιαφέροντα ειπώθηκαν, σε μία χαλαρή και ευχάριστη συζήτηση, στο στούντιο της ΚΡΗΤΗ TV με τον IslandofMan Success PhilosophyΝικόλα Σμυρνάκη, στο παρακάτω βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News