"Πρωτοβουλία Επόμενη Μέρα" το πρώτο on line σεμινάριο

Πολιτισμός
"Πρωτοβουλία Επόμενη Μέρα" το πρώτο on line σεμινάριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομιλία
Παρασκευή,24 Απρ 2020, 18:30
on line https://us02web.zoom.us/j/86171782025
"Τα διλήμματα της επόμενης μέρας"

Μια σειρά τηλεδιασκέψεων κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, οδήγησε σε μια ευρεία διαδικτυακή πρωτοβουλία, με τίλτο  "Πρωτοβουλία Επόμενη Μέρα".

Στα πλαίσια αυτής θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από σεμινάρια για καίρια και κρίσιμα ζητήματα. 

Με πρώτο από αυτά , το σεμινάριο "Διλήμματα της επόμενης μέρας"  σήμερα Παρασκευή στις 18:30.  Με ομιλητές τον ιστορικό Αντώνη Λιάκο, τον ψυχίατρο Γιώργο Νικολαϊδη και τον καθηγητή του ΑΠΘ Γιάννη Σταυρακάκη. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μαριλένα Κατσίμη.

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση:  https://us02web.zoom.us/j/86171782025

"Πρωτοβουλία Επόμενη Μέρα, η επόμενη μέρα είναι τώρα! η επόμενη μέρα είναι εδώ!

 Με το βλέμμα στην Επόμενη Μέρα συγκροτήσαμε μια πρωτοβουλία για να θέσουμε κρίσιμα ερωτήματα και να επιχειρήσουμε να δώσουμε απαντήσεις στις πρωτοφανείς προκλήσεις που θέτει ο κορωνοϊός στην κοινωνία και τη δημοκρατία. Η υπεράσπιση των δυνάμεων της εργασίας και των δημοκρατικών θεσμών είναι μια διαρκής μάχη, πολύ περισσότερο σε συνθήκες κρίσης όπως η σημερινή. Μπροστά στην αβεβαιότητα της επόμενης μέρας προτάσσουμε τη συλλογικότητα και καλούμε όσους/ες επιθυμούν να συμβάλλουν σε ένα δημιουργικό διάλογο. Η πρωτοβουλία θα διοργανώσει - σε πρώτη φάση - διαδικτυακά σεμινάρια που θέτουν από διαφορετικές αφετηρίες το μεγάλο ερώτημα της επόμενης μέρας.

 To αρχικό κείμενο της πρωτοβουλίας το υπογράφουμε όσοι/ες ξεκινήσαμε τις μέρες του εγκλεισμού άτυπα τηλεδιασκέψεις γύρω από τη συγκυρία και τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας."

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News