«Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου»: Η ιστορία ενός άσχημου παιδιού στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου

Πολιτισμός
«Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου»: Η ιστορία ενός άσχημου παιδιού στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα έργο για ένα παιδί που γεννήθηκε... κακάσχημο!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παράσταση «Η Σταματία το γένος Αργυροπούλου» (του Κώστα Σωτηρίου) μία παράσταση που λάτρεψε το Κρητικό κοινό τον περασμένο χειμώνα και στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Νικολέτα Δάφνου, έρχεται για άλλη μία φορά να μας εντυπωσιάσει με την ξεχωριστή παράσταση με τίτλο «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου».

Η παράσταση θα ανέβει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 7:30 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου (Εφέσου 9, 713 06 Ηράκλειο Κρήτης).

Το έργο της θεατρολόγου και ηθοποιού Νικολέτας Δάφνου «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου», είναι εμπνευσμένο από το μιούζικαλ των Serji Belbel και Jordi Sanchez, «Είμαι άσχημη». Πρόκειται για… την ιστορία ενός άσχημου παιδιού με όμορφη καρδιά! 

Ένα έργο που μιλάει για την αυτοεκτίμηση, τα πρότυπα ομορφιάς από την παιδική ηλικία, τις ενδοσχολικές σχέσεις και το ρόλο της τηλεόρασης και των social media στη σύγχρονη εποχή. Όλα αυτά δοσμένα με καταιγιστικό χιούμορ, φρεσκάδα και... μπόλικο τραγούδι, χορό και διάδραση!

Όπως αναφέρουν οι συντελεστές: «Η ομορφιά είναι μέσα μας... Τι γίνεται αν έχεις γεννηθεί άσχημη, σε έναν κόσμο που μετράει την ομορφιά σαν προσόν; Ποιος αποφασίζει τι είναι άσχημο και τι όμορφο; Ένα έργο για ένα παιδί που γεννήθηκε... κακάσχημο!

Θα καταφέρει να πείσει τους άλλους να μη βλέπουν μόνο την επιφάνεια; Θα καταφέρει να αγαπήσει τον εαυτό του, όταν όλοι το έχουν πείσει πως δεν αξίζει; Και τέλος πάντων... τι σημαίνει «στυλίστας»;

Είστε έτοιμοι να δείτε τα παιδιά σας να ανεβαίνουν στη σκηνή και να παίρνουν ενεργά μέρος στην πλοκή του έργου μας;».

Σκηνοθεσία-σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Μεταξάκης

Κοστούμια-κατασκευη σκηνικού: Νίκος Καλαθάκης

Μουσική: Βαρδής Σαμαριτάκης

Μακιγιάζ: Ιωακείμ Λαγουδάκης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μιχαέλα Πασσά, Τζίνα Κιάφα, Κυριάκος Κορογιάννης, Βαρδής Σαμαριτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News