Μ. Φραγκούλης: Μουσικό ραντεβού με τη «Γαλάζια Λίμνη» στο Ηράκλειο

Πολιτισμός
Μ. Φραγκούλης: Μουσικό ραντεβού με τη «Γαλάζια Λίμνη» στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

3 Σεπτεμβρίου η Συναυλία στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης».

«Είναι  η καρδιά μια γαλάζια λίμνη, περνά η χαρά μ’ αργυρά κουπιά, μα σαν την μάτωσαν πορφυρό καμίνι, κι αυτό που νόμιζαν δεν είναι πια»….  σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική Μάριου Φραγκούλη.

«Ερμηνεύοντας τον στίχο της Λίνας θα έλεγα πως θέλουμε εμείς οι άνθρωποι να έχουμε χαρά και να είναι η ζωή μας σαν μια γαλάζια λίμνη, γεμάτη αγάπη και ελπίδα, ανθρωπιά» λέει ο ίδιος στον 98.4.

Μιλά για τα δικά του τα πατήματα, τις έννοιες του σήμερα για το σύγχρονο άνθρωπο, την αδιαφορία που διακρίνει ένα μεγάλο μέρος του συστήματος, την ελπίδα του σήμερα και του αύριο που είναι τα νέα παιδιά.

Αναφορικά με τη μουσική συνάντηση του Σεπτέμβρη μας λέει ότι πέρα από τα τραγούδια του νέου δίσκου η συναυλία θα περιλάβει πολλά αγαπημένα κομμάτια, ελληνικά και ξένα των: Μάνου Χατζιδάκι, Σταμάτη Κραουνάκη, Λούτσιο Ντάλα, Μπρεχτ, Μισέλ Λεγκράν και άλλων σπουδαίων δημιουργών.

Πολλά τραγούδια εκπλήξεις και ως ντουέτο με τη Μυρτώ Βασιλείου, μια εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια που συμμετέχει στη συναυλία με τα κομμάτια της καινούργιας της δισκογραφικής δουλειάς.

Αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας ο Όμιλος ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News