«Επιστροφή στις ρίζες μας»: Η μεγαλύτερη γιορτή των απόδημων Κρητών

Πολιτισμός
«Επιστροφή στις ρίζες μας»: Η μεγαλύτερη γιορτή των απόδημων Κρητών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Πέμπτη,08 Αυγ 2019, 20:00
Αγυιά Χανίων
«Πάνω από 100 χρόνια ξενιτιάς αλλά ακόμα διασκεδάζουμε με Κρητική μουσική, χορούς και τραγούδια»

Μετά την επιτυχία της δεύτερης εκδήλωσης «Επιστροφή στις ρίζες μας» τον Αύγουστο του 2018 και φέτος ο πολιτιστικός σύλλογος Αγυιάς περιμένει αποδήμους και Κρητικούς στις 8 Αυγούστου στις 8 το βράδυ για το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού των αποδήμων Κρητών.

Πρόκειται για μεγάλη βραδιά που θα διοργανωθεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου στην Αγυιά Χανίων, με θέμα «Πάνω από 100 χρόνια ξενιτιάς αλλά ακόμα διασκεδάζουμε με Κρητική μουσική, χορούς και τραγούδια».

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 1 έως την Πέμπτη 4 Αυγούστου θα λάβει χώρα το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών στο Ηράκλειο.

Τον Αύγουστο του 2018, περισσότεροι από 600 απόδημοι από κάθε γωνιά του πλανήτη με τους φίλους τους βρέθηκαν στην Αγυιά Χανίων και πέρασαν μια καταπληκτική βραδιά!

Εκατό χρόνια μέσα μας

την Κρήτη κουβαλάμε

Με ριζίτικα κοιμόμαστε

και με συρτό ξυπνάμε

Τη φετινή μουσική διασκέδαση έχουν αναλάβει οι λυράρηδες από την Νέα Υόρκη: Χρήστος Φασαράκης και Στρατής Στυλιανουδάκης και η παρέα τους...

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Νίκος Ζωιδάκης, ο Μανώλης Κονταρός, ο Ηλίας Χορευτάκης, ο Γιώργος Παντερμάκης, ο Σήφης Τσουρδαλάκης και άλλοι Κρητικοί καλλιτέχνες.

Θα χορέψουν οι χορευτές της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών της Παγκρητικής Ενώσεως Αμερικής και της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης.

Όσοι απόδημοι βρεθούν, εκείνες τις ημέρες στην Κρήτη, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αξίζει να παραβρεθούν στη μεγαλύτερη γιορτή των απόδημων Κρητών!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News