«Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη»: Κατάμεστη η αίθουσα στην παρουσίαση του λευκώματος

Πολιτισμός
«Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη»: Κατάμεστη η αίθουσα στην παρουσίαση του λευκώματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στελέχη του τουρισμού και της αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και πολιτικοί στην εκδήλωση παρουσίασης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο η παρουσίαση του λευκώματος του Δήμου Μαλεβιζίου «Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη».

Για το λεύκωμα μίλησε ο Πρόεδρος της Πινακοθήκης Κώστας Τριγώνης, ο ηθοποιός Νίκος Βερλέκης, οι δημοσιογράφοι Μαρία Καλλέργη και Κορίνα Καφετζοπούλου, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου Γιάννης Ντουλάκης και ο επιμελητής του λευκώματος, ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη Γιώργος Τζωράκης.

Το παρών στην εκδήλωση παρουσίασης έδωσαν μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Ειρηναίου, Αρχιερατικός Επίτροπος, Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μαλλιωτάκης, ο εκπρόσωπος του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, Νίκος Χρονάκης, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σταύρος Τζεδάκης, ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγους Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης, οι πρώην Δήμαρχοι Σωκράτης Κεφαλογιάννης (και νυν υποψήφιος) και Σταύρος Χαλκιαδάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Σπύρος Καλλέργης, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και ξενοδοχειακού κλάδου, πανεπιστημιακοί, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου και πλήθος κόσμου. Χαιρετισμό απέστειλαν οι Βουλευτές Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης και Βασίλης Κεγκέρογλου και ο υπ. Δήμαρχος Ηρακλείου Μανώλης Βασιλάκης, οι οποίοι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος ως άψογος οικοδεσπότης υποδέχτηκε προσωπικά όλους τους προσκεκλημένους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News