Συγκινημένη η Π. Μπιρλιράκη στον τελευταίο της απολογισμό για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

Πολιτισμός
Συγκινημένη η Π. Μπιρλιράκη στον τελευταίο της απολογισμό για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκίνηση και ευγνωμοσύνη στον απολογισμό του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Τα σώματα ασφαλείας αναφέρθηκαν σε μια ήσυχη χρονιά στη φετινή διοργάνωση, με τις ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού να ευχαριστούν την διοργάνωση για την προσφορά της και τη συμβολή της στο να περάσουν όλοι καλά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΚΡΗΤΗ TV εκτός από το άρτιο καλλιτεχνικό και τεχνικό αποτέλεσμα, συνέβαλε καθοριστικά και στην μεγαλύτερη από ποτέ διάχυση του θεσμού.

Συγκίνησε και συγκινήθηκε η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, Πέπη Μπιρλιράκη, στον απολογισμό της διοργάνωσης. Μετά από 13 χρόνια στο τιμόνι, εξομολογήθηκε ότι αυτή ήταν και η τελευταία της χρονιά. Έχοντας αναλάβει ένα καρναβάλι των 5.000 καρναβαλιστών και 20.000 επισκεπτών και έχοντας αποδώσει τον θεσμό με 15.000 έως και 17.000 καρναβαλιστές και πάνω από 100.000 επισκέπτες, αισθάνεται δικαιωμένη.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης, τόνισε την πανελλαδική πια απήχηση του θεσμού, διεκδικώντας το δικό του λιθαράκι στην διοργάνωση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλεοπτική κάλυψη και χορηγία επικοινωνίας της ΚΡΗΤΗ TV, απέδωσε και φέτος τα μέγιστα με αναμετάδοση ακόμη και στην Αττική και την Μακεδονία με τηλεθεατές να αδημονούν να ζήσουν και από κοντά το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.

Αν μη τι άλλο, η πόλη του Ρεθύμνου είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο χτίζεται κάθε χρόνο το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι με τον επισκέπτη να τα ζει όλα σε κοντινές αποστάσεις και σε ένα ιδιαίτερο και γραφικό περιβάλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News