Πολιτισμός

Έκθεση Φωτογραφίας

«Το Ηράκλειο μέσα από τα μάτια του κυνηγιού»

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019, 7:00 μμ, Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης, Δούκος Μποφόρ 20

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο “Το Ηράκλειο μέσα από τα μάτια του Κυνηγιού”, συνδιοργανώνουν η ομάδα “Καστρινοί Πειρατές”, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου, στα πλαίσια του 17ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού.

Φωτογράφοι, φίλοι της φωτογραφίας, κυνηγοί και φίλοι του κυνηγιού αποτύπωσαν κάποιο από τα 47 σημεία του Ηρακλείου, τα οποία είχαν προκηρυχτεί και είχαν προκύψει από διάφορους γρίφους όλων των προηγούμενων διοργανώσεων.

Έτσι δημιουργήθηκε μια περιπατητική διαδρομή 80 στάσεων, ταξίδι στις γωνιές της πόλης. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης, στην οδό Δουκός Μποφόρ 20.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα. Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ - εκτός Κυριακής - μέχρι και το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, θα γίνει κλήρωση τριών δώρων για όλους όσους έλαβαν μέρος στην έκθεση αυτή, ενώ παράλληλα θα δοθεί ως δώρο σε κάθε συμμετέχοντα το βιβλίο του Μανόλη Δερμιτζάκη “Από όσα θυμούμαι: Το παλιό Κάστρο”, προσφορά των βιβλιοπωλείων “Greek Books”.

Χορηγός επικοινωνίας ο Όμιλος της “ΚΡΗΤΗ TV”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια