Επιστρέφει και πάλι ο «Ορθόδοξος Λόγος» στην ΚΡΗΤΗ TV

Πολιτισμός
Επιστρέφει και πάλι ο «Ορθόδοξος Λόγος» στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικοινωνιακό & Μορφωτικό Ίδρυμα Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

To Επικοινωνιακό και Μορφωτικό Ίδρυμα (ΕΜΙ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης (ΙΑΚ) αποτελεί τη μαρτυρία της τοπικής Εκκλησίας στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Στόχος του είναι να ενισχύει με κάθε μέσο τη ζωή του Ανθρώπου, του Ορθόδοξου Χριστιανού και να φέρει την ποιμαντική της Εκκλησίας, με σύγχρονα μέσα, δίπλα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καιρών.

Στην ΙΑΚ, με τη λειτουργία του Εκκλησιαστικού Ραδιοφώνου, του Βιβλιοπωλείου, της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, της Σχολής Γονέων, των Εργαστηρίων Παραδοσιακών Τεχνών, καθώς και διαφόρων δραστηριότητων, η Εκκλησία συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική και πνευματική ζωή του τόπου.

Αναλαμβάνει τη διοργάνωση πνευματικά ωφέλιμων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, που ενημερώνουν, καλλιεργούν, διδάσκουν, υποστηρίζουν το θεσμό της Οικογένειας, συζητούν προβλήματα που απασχολούν τους νέους, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και καθέναν από εμάς, με γνώμονα την υπεύθυνη ενημέρωση και την επισταμένη, κατά το δυνατόν, αντιμετώπισή τους.

Το ΕΜΙ της ΙΑΚ αποτελεί ένα έργο πνευματικής πνοής και σύγχρονης πορείας της τοπικής Εκκλησίας, με τη συνδρομή όλων, με γνώμονα το σεβασμό σε όλα τα πρόσωπα και τις ανάγκες τους.

Στην πρώτη εκπομπή του «Ορθόδοξου Λόγου» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, την Κυριακή 14/10/2018, ώρες 15:30'-16:30' συζητείται ο ρόλος και η λειτουργία του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, με σκοπό όχι την προβολή του έργου του, αλλά την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες που προγραμματίζονται κατά καιρούς και τις δυνατότητες που προσφέρονται στο πλαίσιο λειτουργίας του.

Μη χάσετε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 την έναρξη νέου κύκλου εκπομπών για τον Ορθόδοξο Λόγο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News