Κέρδισε τις εντυπώσεις το Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Τραγουδιού

Πολιτισμός
Κέρδισε τις εντυπώσεις το Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Τραγουδιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία μοναδική μουσική βραδιά με πρωταγωνιστές μικρούς και νέους καλλιτέχνες

Τα βλέμματα στραμμένα το βράδυ του Σαββάτου στον μεγάλο τελικό του Παγκρήτιου Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Τραγουδιού.

Από τις 5:30 το απόγευμα, στο κινηματοθέατρο “Αστόρια” η αγωνία χτύπησε κόκκινο, αφού μικροί και νέοι καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν τραγουδώντας γνωστά και αγαπημένα τραγούδια.

Μία εξαιρετική βραδιά με πολλά ταλέντα που για πρώτη φορά συμμετείχαν σε ένα διαγωνισμό πάνω στην σκηνή με θεατές & επιτροπή... ενώ η νεανική χορωδία περιφερειακής ενότητας Ηράκλειου ήταν η έκπληξη της βραδιάς!

Μέσα από τη συμμετοχή στον διαγωνισμό υπό την διοργάνωση του Κέντρου Ειδικών Παιδιών “Ο Άγιος Σπυρίδων”, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, δόθηκε η ευκαιρία σε παιδιά και νέους από 9 έως 26 ετών να ταξιδέψουν στον κόσμο της μουσικής, προσφέροντάς τους γνώσεις και εμπειρίες, προκαλώντας τους να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους και τις μουσικές τους ικανότητες.

Παράλληλα, πέρα από τα παραπάνω οφέλη, αισθάνθηκαν τη χαρά της προσφοράς, ενισχύοντας το έργο του Κέντρου Ειδικών Παιδιών “Άγιος Σπυρίδων” στη φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Παρουσιαστές της βραδιάς ο Λευτέρης Κουμαντάκης και η Χριστίνα Παπαδάκη,  ενώ στα backstage η Αναστασία Μπιτζιλέου.

Αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της “ΚΡΗΤΗ TV”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News